Πήραν πίσω την απόσπαση του καρδιολόγου μετά απο την αναστάτωση - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2008

Πήραν πίσω την απόσπαση του καρδιολόγου μετά απο την αναστάτωση

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ τελικά μετά τον ντόρο που ξέσπασε για το κοινωνικό σύνολο η απόσπαση του δεύτερου Καρδιολόγου από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στη Κω μετά από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ‘Σημαίας’ που ανέδειξε το θέμα και την παρέμβαση της υφυπουργού Απασχόλησης κας Σοφία Καλαντζάκου στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η θωράκιση του Ιδρύματος με το κατάλληλο προσωπικό για καλή παροχή υγείας σε όλη την περιοχή.
Νωρίτερα υπήρξε κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων του Νομού με πρώτη κίνηση την επιστολή σύσσωμου του Δ.Σ. του Ιδρύματος που υπογράφηκε από τους Διευθυντές Ιατρικής υπηρεσίας κ. Καρυώτη, τον Πρόεδρο της Επιστημονικής επιτροπής κ. Τάκη, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. με αριθμό πρωτοκόλλου 9296 της 1ης Δεκεμβρίου 2008 με αποδέκτη του υπουργό Υγείας εκθέτοντας την υφιστάμενη κατάσταση όπου περιγράφεται η αποδυνάμωση του Ιατρείου, η αποδιοργάνωση τμημάτων και τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας της μονάδας τεχνητού Νεφρού που εξυπηρετεί 35 περίπου περιστατικά.
Ενδιαφέρον έδειξε η 6η ΔΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδος μετά από επικοινωνία που είχε ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Δρούμπαλης με τον κ. Τσερώνη αλλά και η παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του Δημάρχου κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages