Το δικτυακό ραδιόφωνο γίνεται Παγκόσμιο στα Ι.Χ.! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Το δικτυακό ραδιόφωνο γίνεται Παγκόσμιο στα Ι.Χ.!

ΤΟ είχαμε προβλέψει απο το blog μας ότι θα γινόταν πραγματικότητα. Ετσι με νέα πλατφόρμα ως δικτυακή τεχνολογία θα λειτουργεί το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου, που θα παρέχει στους οδηγούς πρόσβαση σε πάνω από 30.000 ραδιοσταθμούς, περιλαμβανομένων των online, ΑΜ και FM σταθμών από όλο τον κόσμο.
Η τεχνολογία πίσω από το διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτων, δημιουργήθηκε από τον συναθροιστή onlain ραδιοσταθμών της Μελβούρνης 'miRoamer', ο οποίος υπέγραψε συμφωνία με μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες ραδιοφώνων αυτοκινήτων στο κόσμο, τη γερμανική Blaupunkt. Η τεχνολογία, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων 2009 του Λας Βέγκας, μπορεί να απειλήσει τους παραδοσιακούς επίγειους ραδιοσταθμούς, καθώς τους αναγκάζει να ανταγωνιστούν με δεκάδες χιλιάδες περισσότερους ραδιοσταθμούς από όλο τον κόσμο.
Η Blaupunkt θα παράγει τα ραδιόφωνα, τα οποία θα μπορούν να ενσωματωθούν στα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων εταιρειών όπως η Ford, η Χόλντεν, η Mercedes, η BMW και η Audi.Το προϊόν θα πωλείται ανεξάρτητα και σε όσους θέλουν τα το εγκαταστήσουν στο δικό τους αυτοκίνητο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages