Ερώτηση Κουσελά για τις κακοτεχνίες στο λιμάνι της Κυπαρισσίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

Ερώτηση Κουσελά για τις κακοτεχνίες στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

29/7/2009
Επανερχόμενος για πολλοστή φορά στο θέμα, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, για τις κακοτεχνίες στο έργο κατασκευής του λιμανιού της Κυπαρισσίας. Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
« Οι φορείς που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν τον λιμένα Κυπαρισσίας (Επαγγελματικός σύνδεσμος Αλιέων Κυπαρισσίας, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κυπαρισσίας) επανέρχονται, για πολλοστή φορά, στα σοβαρά προβλήματα που απορρέουν από κακοτεχνίες και παραλείψεις των εργολάβων στο έργο κατασκευής του λιμένα της Κυπαρισσίας (1η και 2η φάση). Ενδεικτικά αναφέρω την πλημμελή εγκατάσταση, συνακόλουθα τη μη λειτουργία του φωτισμού του λιμένα, την ελλιπή θωράκιση του προσήνεμου μώλου, την έλλειψη φάρου, τη μη σύνδεση των κρουνών πυρόσβεσης με παροχή, την εκτός προδιαγραφών κατασκευή της γλίστρας ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών".
Ακολούθως τόνισε ότι 'Επειδή δεν νοείται παραλαβή του συγκεκριμένου έργου εάν δεν αποκατασταθούν οι υπάρχουσες και σοβαρές ελλείψεις και κακοτεχνίες, Επειδή εγκαίρως και επανειλημμένα οι προαναφερθέντες Σύλλογοι αλιέων, με καταγγελίες και αναφορές τους προς την αρμόδια τεχνική Υπηρεσία, τις εισαγγελικές αρχές και προς τον Συνήγορο του Πολίτη έχουν επισημάνει τις κακοτεχνίες, τις ελλείψεις και τα σοβαρά θέματα ασφάλειας και ομαλής λειτουργίας του λιμένα που αυτές δημιουργούν...'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages