Η Νέα Κ.Α.Π. σε Συνέλευση αγροτών στους Γαργαλιάνους - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

Η Νέα Κ.Α.Π. σε Συνέλευση αγροτών στους Γαργαλιάνους

Το θέμα της νέας ΚΑΠ και το μέλλον των επιδοτήσεων συζήτησαν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο τοπικός Αγροτικός Σύλλογος την Παρασκευή το βράδυ, καθώς πρόκειται για μείζον ζήτημα. Από την πλευρά τού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για τέσσερα βασικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον των επιδοτήσεων, προστάσεις που έτυχαν της αποδοχής των αγροτών και οι οποίες όπως τονίστηκε θα προωθηθούν και στην Ομοσπονδία τους.
Πιο συγκεκριμένα, για το θέμα του ορίου των επιδοτήσεων, οι συμμετέχοντες τάχθηκαν υπέρ τού να κοπούν οι επιδοτήσεις για 400 ευρώ και κάτω καθώς, όπως επισημάνθηκε, πρόκειται για δικαιούχους που δεν είναι ενεργοί αγρότες αλλά συνεχίζουν να έχουν αυτή την σχέση λόγω οικογενειακής ή συναισθηματικής συνέχειας.
Τονίστηκε όμως ότι απαιτούνται διευκρινίσεις σχετικά με αυτούς που θα κοπούν - αν δηλαδή δεν συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός δικαιούχων ώστε να δικαιολογούνται οι επιδοτήσεις που παίρνουμε ως χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages