ΙΚΑ με 1 υπάληλο εξυπηρετεί 10.000 κατοίκους! Ελεος! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

ΙΚΑ με 1 υπάληλο εξυπηρετεί 10.000 κατοίκους! Ελεος!

21/11/2009
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Δήμαρχος Φιλιατρών Κος Αλκης Ξύγκας στον Διοικητή του ΙΚΑ με την οποία ο κος Ξύγκας θίγει την παντελή στελέχωση με μόνιμο προσωπικό στο ΙΚΑ της πόλη μας. Στην επιστολή του ο κος Ξύγκας αναφέρει τα εξής: ......
"Κύριε Διοικητά, Επισκέφθηκα σήμερα 18/11/2009 το Γραφείο του Υποκαταστήματος Ι.Κ.Α. της πόλης μας, το οποίο νωρίτερα είχε επισκεφθεί και ο συντονιστής Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αναστάσιος Καλαμαράς.
Αιτία της επίσκεψής μου ήταν το γεγονός ότι έφεραν στο παρακείμενο Φαρμακείο μου, τον Προϊσταμενο του Ι.Κ.Α. κ. Θεόδωρο Σαπέρα, προκειμένου να του μετρήσω την πίεση και να παράσχω τις πρώτες βοήθειες. Πράγματι είχε έντονη ταχυκαρδία και η πίεση είχε αγγίξει τα επικίνδυνα όρια 20 -11!!!!! Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι είχε δημιουργηθεί λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα στον συντονιστή σας και τους ασφαλισμένους, οι οποίοι έντονα διαμαρτυρόντουσαν για την αδιαφορία της Διοίκησή σας να στελεχώσει το γραφείο του Ι.Κ.Α. της πόλης μας με το ανάλογο αριθμό προσωπικού.
Λειτουργεί με έναν και μόνο Υπάλληλο, τον Προϊστάμενο, όταν είναι κοινή διαπίστωση, πως ένα τέτοιο γραφείο δεν μπορεί να λειτουργήσει με λιγότερο από 5 ή 6 Υπαλλήλους (λαμβάνοντας υπόψη τη στελέχωση όλων των αντίστοιχων γραφείων Ι.Κ.Α. του νομού μας) και πάντως σε καμία περίπτωση μόνο με έναν.
Ο κ. Καλαμαράς με διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει την αγωνία τη δική μου, ως Δημάρχου της πόλης των Φιλιατρών, αλλά και των ασφαλισμένων σας, το πλήθος των οποίων είναι πολύ μεγάλο, για να εξυπηρετηθεί από έναν και μόνο υπάλληλο.
Σημειώνεται πως και έξω από το γραφείο μου συγκεντρώνεται καθημερινά μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων, κυρίως οικοδόμοι, οι οποίοι δυσαρεστημένοι από την εξυπηρέτησή τους διαμαρτύρονται έντονα. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και θεωρούμε πως οι ασφαλισμένοι σας, καθώς και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αξίζουμε το σεβασμό της Διοίκησης του Ι.Κ.Α., σε μια κοινωνία που δε θα προσβάλει εμάς.. εσάς...και τον πολιτισμό μας. Η εικόνα της υφιστάμενης λειτουργίας του Υποκαταστήματος Ι.Κ.Α. Φιλιατρών μειώνει το Ελληνικό Κράτος, την Ελληνική Πολιτεία και αγνοεί παντελώς τον Έλληνα Πολίτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages