Ενα μεγάλο βήμα για το Διοικητήριο ήρθε με την αγορά του οικοπέδου - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Ενα μεγάλο βήμα για το Διοικητήριο ήρθε με την αγορά του οικοπέδου

28/1/2010
ΤΟ πρώτο μεγάλο βήμα για το Διοικητήριο στο Δήμο Κυπαρισσίας είναι πραγματικότητα ξεκινώντας απο την Νομαρχία, αφού υπογράφηκαν τελικά στην Ν.Α. Μεσσηνίας τα συμβόλαια αγοράς του οικοπέδου για την ανέγερση του Διοικητηρίου σε έκταση πάνω απο το σημερινό Δημοτικό Μέγαρο. Στην σύσκεψη παρών ήταν ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών Κώστας Φραγκολιάς, ο Νομάρχης κ. Δράκος, οι αντινομάρχες κ. Αναστασόπουλος και Αγγελος Κωτσιόπουλος που είναι ο πλέον αρμόδιος για τις υπογραφές, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης και οι δικηγόροι των ιδιοκτητών και της Νομαρχίας Μεσσηνίας.

Η αγορά του οικοπέδου στοίχσε 1.750.000 Ευρώ με το κόστος να επιβαρύνει την Νομαρχία καλύπτοντας έκταση περίπου 7 στρεμμάτων. Οπως δήλωσε στο kyparissianews.gr o Δήμαρχος της πόλης κ. Σαμπαζιώτης μετά την υπογραφή 'ο φάκελλος για την διαδικασία ανέγερσης έχει κατατεθεί απο το Σεπτέμβριο στην Γενική Γραμματεία ΣΔΙΤ και έχει λάβει προτεραιότητα, ενώ με τον Γ.Γ. επικοινώνησε ο Νομαρχης όπου συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μεταξύ τους συνάντηση για την διευθέτηση του κτιριολογικού προγράμματος που έχει υποβληθέι με μορφή μελέτη απο την Νομαρχια Μεσσηνίας'.

Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπονται μεταξύ άλλων 3.750 μέτρα στεγασμένων χώρων γραφείου, θέσεις στάθμευσης, Αμφιθέατρο εκδηλώσεων και συνεδρίων, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντας, χώρος πρασίνουν και απώτερος σκοπός είναι στο Διοικητήριο να στεγαστούν αρχικά οι Νομαρχιακές υπηρεσίες, η ΔΕΥΑΚΥ και Δημόσιες υπηρεσίες όπως η ΔΟΥ κλπ. Αξίζει να αναφέρουμε οτι κατά την υπογραφή των συμφωνητικών ο Νομάρχης επισήμανε την θετική συμπαράσταση απο τις παρατάξεις της μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο που ήταν ομόφωνες στο παραπάνω αίτημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages