Κυπαρίσσιος ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Κυπαρίσσιος ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

13/5/2010
ΕΝΩΤΙΚΟΣ και έτοιμος για μάχες μετά τις 30 Μαίου εμφανίστηκε ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο οποίος κατάγεται απο την Κυπαρισσία σε μια δυναμική υποψηφιότητα την οποία ανακοίνωσε χθες παρουσία στελεχών της Ν.Δ. Ο υποψήφιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι "καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό μας. Καταθέτω σήμερα την προσωπική μου συνεπή, μακροχρόνια, αδιάλειπτη παρουσία για δύο περίπου δεκαετίες στο υπερήφανο κόμμα μας, μέσα από διαφορετικούς ρόλους και θέσεις. Καταθέτω σήμερα την πρότασή μου σε κάθε μία και κάθε έναν από τους τριάντα πέντε χιλιάδες Μεσσήνιους, φίλες και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που πρωτοστάτησαν πανελλαδικά στην εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος μας.
Καταθέτω σήμερα ενώπιον σας, την πεποίθησή μου ότι στους ρευστούς καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, υπάρχει ένα τέρμα και μια νέα αφετηρία. Τους τελευταίους μήνες, κάθε ημέρα ολοκληρώνεται, με την αγωνία και το άγχος ότι η επόμενη θα είναι χειρότερη. Το στερητικό «άλφα», θετικών εννοιών και αξιών, τείνει να κυριαρχήσει στη ζωή μας. Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ανεργία, ανέχεια, αδυναμία, αναξιοκρατία, ασυνέχεια, ανευθυνότητα. Αρνητικά αισθήματα και αξίες συνθέτουν μια εξαιρετικά δυσμενή και δυσβάσταχτη καθημερινότητα. Ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, επαγγελματική απασχόληση, τόπο κατοικίας, οικογενειακή κατάσταση, όλοι μας, πλην ορισμένων προκλητικών εξαιρέσεων, βιώνουμε συνεχείς ανατροπές, που καθιστούν το φάσμα της φτώχιας και κοινωνικής αποσύνθεσης ορατή και βάσιμη πιθανότητα. H βελτίωση τόσο των ποσοτικών όσο και των ποιοτικών δεικτών ευημερίας από γενεά σε γενεά, φαίνεται ότι αφορά πλέον μια συγκεκριμένη ιστορική περίοδο για τη χώρα μας, που δεν περιλαμβάνει τους σημερινούς νέους. Την πρώτη γενιά που καλείται να περιορίσει άμεσα, βίαια, με ισοπεδωτικό και άδικο τρόπο τις προσδοκίες και τα όνειρά της, αναβιώνοντας τον εφιάλτη της αναγκαστικής μετανάστευσης και την αναγόρευση αυτονόητων δικαιωμάτων σε στόχους ζωής...."

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ
Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Κατάγεται από την Φαρακλάδα, δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Κυπαρισσίας. Από το 1997, κατοικεί μόνιμα στην Καλαμάτα και τα τρία τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Καπαρελιώτη. Το 1992 εγγράφηκε στον Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παλαιού Τέρματος Ζωγράφου και αμέσως ανέλαβε τον τομέα οργάνωσης της ΜΑΚΙ. Έπειτα από ένα μικρό διάστημα σπουδών στην Ιταλία, ξεκίνησε τις σπουδές μου στην Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Καλαμάτας. Από τις πρώτες ημέρες της φοίτησης του, ενεργοποιήθηκε στην Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ., ιδρύοντας την παράταξη στην σχολή μου και μέσα σε 4 χρόνια την παρέδωσε με απόλυτη πλειοψηφία στους νεότερους σπουδαστές. Το 2000 εγγράφηκε στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καλαμάτας και το 2004 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας καθώς και μέλος της κεντρικής επιτροπής έπειτα από το τακτικό συνέδριο της ίδιας χρονιάς. Στις εσωκομματικές εκλογές του 2007, εκλέχθηκε μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, θέση την οποία και διατηρεί μέχρι σήμερα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages