Ημαρτον: ασφαλισμένοι ακόμα και αποβιώσαντες! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Ημαρτον: ασφαλισμένοι ακόμα και αποβιώσαντες!

ΣΟΚ προκαλεί μια έρευνα απο το "Βήμα της Κυριακής" που αποκαλύπτει απίστευτα στοιχεία διαφθοράς σε δημόσια νοσοκομεία. Η έρευνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας πραγματοποείται από τρία υπουργεία και καταδεικνύει σημεία και τέρατα στη διοίκηση των νοσοκομείων. Η σπατάλη φτάνει σε σημείο να χρεώνονται τα ελληνικά νοσοκομεία από 300 έως και 3.000 ευρώ για υλικά ίδιας εταιρίας που στο Λονδίνο ή την Μανδρίτη κοστίζουν 100 ευρώ.
Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που προέρχονται απο την έρευνα δείχνουν ότι τα ασφαλιστικά ταμεία δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό ασφαλιζομένων τους, ενώ ο ελλιπής έλεγχος έχει οδηγήσει σε απίστευτες σπατάλες στα αναλώσιμα, ακόμη και από αποκλειστικές νοσοκόμες που παίρνουν υλικά στο σπίτι τους.
Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι υπάρχουν νοσοκομεία που παραλαμβάνουν εν γνώσει τους άχρηστα υλικά, επειδή με αυτό τον τρόπο οι προμηθευτές ρίχνουν τις τιμές στα χρήσιμα. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο αριθμός των ασφαλιζομένων που έχουν πεθάνει αλλά θεωρούνται ακόμη ασφαλισμένοι υπολογίζεται στις 150 χιλιάδες.

Πηγή: bobit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages