Χοντρό παρασκηνιακό κρυφτούλι των κομμάτων για τον αιρετό Περιφερειάρχη - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Χοντρό παρασκηνιακό κρυφτούλι των κομμάτων για τον αιρετό Περιφερειάρχη

ΑΝ τελικά οδηγηθούμε σε ψήφιση απο την πλειοψηφία στη Βουλή του “Καλλικράτη“, παρότι οι αντιδράσεις στην υπόθεση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι μεγάλες μετά απο την χθεσινή μπαχαλώδη απόφαση της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας έχουν αρχίσει να διευρύνονται οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα θέσουν υποψηφιότητα ως αιρετοί Περιφερειάρχες.
Παρότι μέχρι τώρα τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως και διαψεύδεται το ενδιαφέρον εστιάζεται στην Πελοπόννησο αφού στελέχη πολιτικών γραφείων από το ΠΑΣΟΚ, διαρρέουν και το πρόσωπο που θα υποδειχθεί υποψήφιος μέσα στον Ιούνιο πιθανόν.
Κάποιοι διατείνονται ότι είναι έτοιμοι για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του τ. υπουργού Πέτρου Τατούλη. Αν και είναι νωρίς ακόμη για να αποσαφηνιστεί το πολιτικό τοπίο, μια ανάλογη κίνηση πιθανόν θα οδηγήσει σε αλλαγές καθώς η ΝΔ δεν αποκλείει τίποτα και αποδιδουν τις φήμες σε επικοινωνικούς λόγους καθαρα.
Την υποψηφιότητα για το γαλάζιο κόμμα διεκδικούν στελέχη όπως ο Δημήτρης Δράκος και ο Γιάννης Μανώλης - που σύντομα θα φανεί ποιό θα είναι το πρόσωπο που απολαμβάνει περισσότερο την υποστήριξη του κ. Σαμαρά καθώς δεν αποκλείεται ο κ. Δράκος να προτιμήσει την υποψηφιότητα για βουλευτής και στη συνέχεια...την υπουργική θώκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages