Μαγικό διήμερο με Beach volley στην Κυπαρισσία - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Μαγικό διήμερο με Beach volley στην Κυπαρισσία

ΟΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΟΤ ΗΛΙΟ ΤΗΣ 'ΑΡΚΑΔΙΑΣ'
ΜΑΓΙΚΟ διήμερο στην Κυπαρισσία με την παρουσία περισσότερων από 1.000 θεατών και με όλα τα παιχνίδια των τελικών να κρίνονται στο τάι μπρέικ, ολοκληρώθηκε ο τελικός Beach volley κάτω των 23 ετών στην παραλία του Αη Λαγούδη. Στους άνδρες, οι Δημητριάδης / Ζουπάνης επικράτησαν, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, των Λαμπρινού / Σακόγλου, με 2-1(18-21, 21-13,15-13) και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος Νέων Ανδρών.
Στις γυναίκες, οι Κύπριες Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου, κέρδισαν τις Μπουτίνα / Τερζόγλου στο παιχνίδι του χρυσού μεταλλίου. Αν και οι Μπουτίνα / Τερζόγλου προηγήθηκαν με 1-0, οι Κύπριες Πρωταθλήτριες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, νικώντας με 2-1(19-21, 21-16, 15-09).
Στους μικρούς τελικούς, οι Αριστόπουλος / Παπαγγελόπουλος στους άνδρες, αναδείχθηκαν νικητές, κερδίζοντας με 2-1(21-16,10-21,15-10) τους Βολουδάκη / Ρουμελιωτάκη, ενώ στις γυναίκες οι Καρατζόπούλου / Κορακοβούνη επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ, 2-1(22-24,19-21,15-09), των Θεολόγου / Παυλοπούλου.

Αψογη η διοργανωση απο την πλευρά του Οργανισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Κυπαρισσίας που βραβεύτηκε απο την Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά και η παρουσία ξεχωριστών αθλητών όπου είχαμε και την διάκριση της κέλλυ Καρακοβούνη που κατάγεται απο την περιοχή μας. Μεγάλη στιγμή η παρουσία ολων των αυτοδιοικητικών παραγόντων του Νομού μας απο το Νομάρχη κ. Δράκο, μέχρι τους εκπροσώπους του Δήμου, της Ε.Ο.Π.Ε. αλλά και των χορηγών τοπικής επικοινωνίας που ήταν ο 936 FM!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages