Σε έντονες ζυμώσεις η Ν.Δ.για τον υποψήφιο Τριφυλίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Σε έντονες ζυμώσεις η Ν.Δ.για τον υποψήφιο Τριφυλίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΝΕΑ δεδομένα δημιουργούνται στη Ρηγίλλης μετά τον αποκλεισμό απο την εκλογική μάχη του Τάκη Κατσίβελα ο οποίος δηλώνει ότι θα είναι παρών καθώς ο χρόνος πιέζει για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Ουσιαστικά οι προτάσεις είναι ελάχιστες και για πρώτη φορά αποκαλύπτουμε ότι στην αρχική αξιολόγηση των υποψηφίων την σειρά κατείχαν σύμφωνα με πηγές της Ρηγίλλης: Τ. Κατσίβελας, Παν. Τσίγγανος, Γρ. Γκότσης και εκτός ήταν το όνομα του κ. Ανδρινόπουλου ο οποίος αποσύρθηκε απο την πρώτη στιγμή.
Στην Ρηγίλλης μετά τις σοβαρές εξελίξεις σκέφτονται πολύ σοβαρά να επανεξεταστεί η υπόθεση καθώς μετά την ανακοίνωση τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και ιδίως εκείνο του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Μαντά επι ώρες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του 936 μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πραγματοποιηθεί η τελική ανακοίνωση του υποψήφιου που θα αναλάβει την μάχη του Νοεμβρίου. Ετσι η Ν.Δ. σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται να προβεί σε ανακοινώσεις πολύ σύντομα.
Στην κατεύθυνση αυτή όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες εμφανίζει μια μεγάλη δυναμική για την ενότητα του Τριφυλιακού χώρου το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Παναγιώτη Τσίγγανου ο οποίος τόσο απο την αρχική του ομιλία πριν εκδηλωθούν οι υποψηφιότητες στα όργανα του κόμματος όσο και απο τις μετέπειτα ενωτικές του κινήσεις εστίασε στην ενότητα του Δήμου Τριφυλίας εκφράζοντας την πίστη ότι θα χρειαστει αρκετά σκληρή δουλειά για την επιβίωση του νέου Δήμου. Ο ίδιος εξάλλου έχει εκφραστεί υπέρ του νέου Δήμου και με τοποθετήσεις του στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας σε αρκετές συνεδριάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages