Ηχηρό καμπανάκι πολιτών για την Κυβέρνηση απο τις δημοσκοπήσεις - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Ηχηρό καμπανάκι πολιτών για την Κυβέρνηση απο τις δημοσκοπήσεις

17/10/2010
ΗΧΗΡΟ καμπανάκι απόγνωσης χτυπά για μια ακόμα φορά απο τους πολίτες καθώς για 3η φορά αρνητική είναι η κοινή γνώμη και στη δήλωση τους πρωθυπουργού ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, όταν αυτή γίνεται στο εξωτερικό !!
Η δημοσκόπηση της εταιρίας RASS για το Παρόν της Κυριακής καταγράφει αρνητικά μηνύματα για την κυβέρνηση, όχι μόνο στην πρόθεση ψήφου, όπου το ποσοστό της εμφανίζεται μειωμένο στο δρόμο προς τις κάλπες, αλλά κυρίως σε ποιοτικούς δείκτες. Είναι χαρακτηριστικές οι απαντήσεις των ερωτώμενων σε τρία βασικά ερωτήματα:
Πρώτον, στο ερώτημα που αφορά το κριτήριο της ψήφου στις περιφερειακές εκλογές το 60,1% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν για να δείξουν ότι διαφωνούν με το μνημόνιο, το 19,9% απαντούν ότι το μνημόνιο δεν θα επηρεάσει την ψήφο τους, το 13,7% λένε ότι θα ψηφίσουν για να δείξουν ότι συμφωνούν με το μνημόνιο και το 5,3% δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν. Εντυωπσιακό είναι το γεγονός ότι το 42,7% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ υποσητρίζουν ότι θα ψηφίσουν αντίθετα στο μνημόνιο (!) ενώ αντιστοίχως υπέρ του μνημονίου ψηφίζει το 6,8% των ψηφοφόρων της Ν.Δ…..
Δεύτερο, συντριπτικό είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πρόσφατη βράβευση του πρωθυπουργού στη Γερμανία με το βραβείο “Δύναμη της Ειλικρίνειας”. Το 75,2% των πολιτών δηλώνουν ότι δεν θα έδινα ένα τέτοιο βραβείο στον πρωθυπουργό ενώ το 23,7% λένε ότι θα του το έδιναν. Αντίθετοι στη βράβευση Παπανδρέου εμφανίζονται το 51% αυτών που είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ το 2009!
Τρίτο, αρνητική είναι η κοινή γνώμη και στη δήλωση τους πρωθυπουργού ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, όταν αυτή γίνεται στο εξωτερικό. Το 78,8% των ερωτηθέντων τη χαρακτηρίζουν “λάθος” και μόνο το 17,4% “σωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages