Επιμένει η Νομαρχία για την σχολική στέγη στο Νομό - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Επιμένει η Νομαρχία για την σχολική στέγη στο Νομό

13/10/2010
Σε δηλώσεις της η κα Αντωνια Μπούζα σχετικά με την σχολική στέγη στο Νομό τόνισε ότι:

Η συστηματική και εργώδης προσπάθεια του Νομάρχη Μεσσηνίας Προέδρου της ΕΝΑΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, αλλά και των αρμοδίων υπηρεσιών που προϊσταται,έφεραν το θετικό αποτέλεσμα για το Λύκειο Φιλιατρών.
Ένα έργο που διεκδίκησε σθεναρά η Νομαρχία Μεσσηνίας όπου παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από τη διαφοροποίηση σε σχέση με ισχύον σύστημα της μελέτης που είχε κατατεθεί, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου αποπεράτωσης του Λυκείου Φιλιατρών προϋπολογισμού 2,7 εκατομ. ευρώ .
Το έργο αυτό είναι το πρώτο σχολικό κτίριο σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εγκρίθηκε η δημοπράτησή του. Η εμπειρία και η ικανότητα διεκδίκησης του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου , οδήγησαν σε αυτή την ικανοποιητική εξέλιξη.
Επειδή ακούστηκαν φωνές υποτίμησης της προσπάθειας αυτής , θα ήθελα να τονίσω πως το ενδιαφέρον της παρούσας Νομαρχιακής Αρχής για τη σχολική στέγη είναι εμφανής -200 νέες σχολικές αίθουσες παραδόθηκαν για χρήση- και η γνώση και η εμπειρία του Δημήτρη ΔΡΑΚΟΥ ,είναι πολύτιμη για την περαιτέρω πορεία της Β΄βάθμιας αυτοδιοίκησης
Ο νέος θεσμός απαιτεί ανθρώπους που αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και έχουν σχέδιο , γνώση και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για όλη την Πελοπόννησο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages