Ερχονται τα πρώτα...ραβασάκια της Εφορίας στους φορολογουμένους - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Ερχονται τα πρώτα...ραβασάκια της Εφορίας στους φορολογουμένους

«Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ταχυδρομηθεί 1,5 εκατομμύριο σημειώματα», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης.
Η πρώτη δόση πληρωμής, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 300 ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί από τους φορολογούμενους μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Το ίδιο σημείωμα θα περιλαμβάνει όλα τα βάρη που θα κληθεί να πληρώσει ο φορολογούμενος, χωρίς να υπάρχει επιμερισμός τους με ένα εκκαθαριστικό ανά μήνα, όπως αρχικά εξεταζόταν στο υπουργείο Οικονομικών.....
Έτσι, αν κάποιος υπόκειται τόσο σε εισοδηματική εισφορά όσο και σε τέλος επιτηδεύματος (επειδή διατηρεί δελτίο παροχής υπηρεσιών) και σε έκτακτη εισφορά για το ΙΧ του (επειδή αυτό είναι άνω των 1.929 κ. εκ.), θα παραλάβει τρία ειδοποιητήρια σε ένα. Η συνολική οφειλή μπορεί να εξοφληθεί σε έξι ισόποσες δόσεις, με την πρώτη τον επόμενο μήνα της βεβαίωσης.
Δηλαδή οι πρώτοι 1,5 εκατομμύριο φορολογούμενοι έχουν διορία μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου για να εξοφλήσουν την πρώτη δόση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages