Συνεχίζεται ο εθελοντικός καθαρισμός της Καλαμάτας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται ο εθελοντικός καθαρισμός της Καλαμάτας

Θετικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Καλαμάτας οι Σύλλογοι ΚΑΝΕ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για τον εθελοντικό καθαρισμό της πόλης χθες, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί, μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και εθελοντικών οργανώσεων και στα πλαίσια του εποχικού καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων (πλατείες, πάρκα, παιδότοπους) για την ετοιμασία της πόλης εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος ΚΑΝΕ καθάρισε την πλατεία Όθωνος και το Πάρκο Αναψυκτηρίου και ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, υπό την επίβλεψη υπαλλήλων της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Ο Δήμος Καλαμάτας πρόσφερε τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία καθαρισμού (σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά γάντια μιας χρήσης και συρματόσκουπες). Σημειώνεται ότι τα προϊόντα καθαρισμού φυτικά και υπολείμματα συσκευασιών συλλέχθηκαν σε ξεχωριστές σακούλες, τα φυτικά υπολείμματα αποσύρθηκαν από το συνεργείο πρασίνου για κομποστοποίηση στο φυτώριο του δήμου και τα υπολείμματα των συσκευασιών τοποθετήθηκαν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης της περιοχής καθαρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages