Κάλαντα και επισκέψεις σε Τατούλη και Αλευρά - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Κάλαντα και επισκέψεις σε Τατούλη και Αλευρά

Το πρωί της Κυριακής 1η Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα δεχθεί ευχές στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου στην Τρίπολη.
Σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, εθιμοτυπική επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποίησε στον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά ο Εμπορικός σύλλογος Καλαμάτας με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Ψηλάκη.
Αντηλλάγησαν απόψεις σε θέματα που αφορούν το έργο και τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν και επεσήμανε πως η συνεργασία, τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και της Π.Ε Μεσσηνίας με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, είναι μακρά και ουσιαστική έχοντας αποδώσει καρπούς. Ωστόσο από την πλευρά του ιδίου, υπάρχει αμέριστη διάθεση για περαιτέρω διεύρυνσή της, ώστε τα αποτελέσματα να γίνουν ακόμα πιο ουσιαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages