Χρεώνει αποτυχία σε Παπαδήμο το Spiegel - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Χρεώνει αποτυχία σε Παπαδήμο το Spiegel

Βλέποντας ακόμα και τις πιο επείγουσες μεταρρυθμίσεις στη χώρα να έχουν παγώσει, το Spiegel χρεώνει αποτυχία στη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Η Ελλάδα σπάει την υπόσχεση προς τους επενδυτές της. Η μεταβατική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον πληθυσμό της Ελλάδας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», αναφέρει.
Το περιοδικό τονίζει ότι ενώ η διχόνοια έχει παραλύσει το Υπουργικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και οι πλέον επείγουσες μεταρρυθμίσεις, ο πρωθυπουργός παραμένει σιωπηλός και στηλιτεύει το γεγονός πως ο ίδιος «σύρεται» πίσω από τη θέληση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών.
Φιλοξενώντας δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, που ζήτησε να βγει η Ελλάδα από τον εφιάλτη της δραχμής, το Spiegel αναφέρεται στις κοκορομαχίες στο Υπουργικό Συμβούλιο, πραγματοποιώντας αναφορά στο επεισόδιο Βενιζέλου – Βορίδη για το νομοσχέδιο στη δικαιοσύνη.
Το δημοσίευμα κλείνει με την αναφορά του συντηρητικού, όπως σημειώνει, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, που ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και κυρίως καλή τύχη γιατί «υγιείς ήταν και όλοι οι επιβάτες του Τιτανικού αλλά όχι τυχεροί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages