Μαλλιά κουβάρια στην Ε.Α.Σ. Μεσσηνίας για τις καρέκλες... - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Μαλλιά κουβάρια στην Ε.Α.Σ. Μεσσηνίας για τις καρέκλες...

Για δεύτερη φορά, αν και θα ακολουθήσει και άλλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας αποφάσισε την απόλυση του πρώην γενικού διευθυντή της, Δημήτρη Ραπτέα.
Την πρώτη φορά η απόφαση απορρίφθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, που έκρινε ότι ο Δημήτρης Ραπτέας δεν έχει κάνει όλα όσα τον κατηγορούσε η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΑΣ που τον απέλυσε. Προχθές η πλειοψηφία βρήκε ένα παραθυράκι στη νομοθεσία, σύμφωνα με το οποίο η απόλυση δεν χρειάζεται να τεθεί στην κρίση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ. Ωστόσο, άκουσον άκουσον, το Δ.Σ. απέλυσε τον πρώην γενικό διευθυντή χωρίς να λάβει υπόψιν του την έγγραφη απολογία του! Έτσι, επειδή η απόλυση υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακυρωθεί από τη δικαιοσύνη, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει και πάλι την Τρίτη για να τον …ξανααπολύσει, αυτή τη φορά λαμβάνοντας υπόψιν και την απολογία του!
Ο Δημήτρης Ραπτέας παρουσιάζεται από την πλειοψηφία της διοίκησης της Ένωσης ως ο μόνος υπεύθυνος για την οικονομική κακοδιαχείριση της Οργάνωσης και τα μεγάλα φέσια που έχει φορτωθεί, τα οποία δεν της επιτρέπουν να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages