Αλλάζουν χέρια ΟΣΕ και Αγροτική με διαρθρωτικές αλλαγές - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Αλλάζουν χέρια ΟΣΕ και Αγροτική με διαρθρωτικές αλλαγές

Εκχωρείται το λειτουργικό έργο του ΟΣΕ
Κλείνουν θυγατρικές της Αγροτικής Τράπεζας
Θα προωθηθεί ως δείγμα αποφασιστικότητας της ελληνικής κυβέρνησης
Η ΝΔ έχει τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Μια ΔΕΚΟ και μια τράπεζα θα ανοίξουν τον χορό των διαρθωτικών αλλαγών και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit πρόκειται για τον ΟΣΕ και την ΑΤΕ.
Έτσι, στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι ένα πλήρες σχέδιο για την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ και το κλείσιμο θυγατρικών της Αγροτικής και γι’ αυτά τα 2 βήματα έχει εξασφαλισθεί η συμφωνία όλων των κυβερνητικών εταίρων.
Για τον ΟΣΕ έχει αποφασισθεί:
Εκχώρηση του λειτουργικού έργου του με πρώτους ενδιαφερόμενους τους κινέζους κι αυτό λόγω των επενδύσεων στο λιμάνι του Πειραιά. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit η κυβέρνηση έχει σκοπό να κάνει άνοιγμα και προς την πλευρά των Ρώσων για να υπάρξει ανταγωνισμός.
Για την ΑΤΕ:
Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει μια διαδικασία ιδιωτικοποίησης μέσω πώλησης ή κλεισίματος σε θυγατρικές εταιρείες που έχει η Αγροτική Όλα αυτά, τα οποία είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθούν, θα χρησιμοποιηθούν και προς την ΕΕ σαν δείγμα αποφασιστικότητας ότι η Ελλάδα προχωρά τις διαρθρωτικές αλλαγές που προβλεπονται στο Μνημόνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ευρωπαίοι θεωρούν την καθυστέρηση στην υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών ως το μεγαλύτερο αγκάθι για το ελληνικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages