Ακίνητα,κόντρες και πολιτική στην εφημερίδα 'ΦΩΝΗ' - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ακίνητα,κόντρες και πολιτική στην εφημερίδα 'ΦΩΝΗ'

«ΓΚΑΖΩΝΕΙ» για να «προκάμει» το ΤΑΙΠΕΔ ο δήμαρχος Παν. Νίκας για τη χερσαία ζώνη του προλιμένα, για 48 στρέμματα στη Δυτική Παραλία και το κτήριο Αλειφέρη στην Αριστομένους. Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη
σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
•       «ΣΒΗΣΤΑ» πάει ο «Μορέας» τον Περιμετρικό Καλαμάτας. Αντίδραση του υπουργείου Υποδομών αναμένει ο Καρνέσης. Τι λέει για απαλλοτριώσεις και χρονοδιαγράμματα.
•       ΔΙΗΜΕΡΗ αποχή των δικηγόρων όλης της χώρας αύριο και την Παρασκευή. Συμμετέχει παρά τις διαφωνίες με τη Συντονιστική Επιτροπή, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας.
•       ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Ερευνητικού Κέντρου Ν.Ε.Ο. στην Costa Navarino για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο. (ΕλληνοΣουηδική συνεργασία)
•       ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκου από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στη θέση του ο Νίκος Πατσαρίνος.
•       ΑΙΧΜΕΣ από τον βουλευτή Μεσσηνίας της «Χρυσής Αυγής» Δημ. Κουκούτση κατά του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου, ο οποίος δια του εκπροσώπου του αναφέρει ότι  όσα αναφέρει ο βουλευτής δεν
ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
•       ΕΛΑΦΡΑ τραυματίστηκε ο δήμαρχος Μεσσηνίας Στ. Αναστασόπουλος κατά την επιστροφή του από επίσκεψη σε χωριά της Αίπειας.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages