Η μάχη των σκουπιδιών και χωματερών στην εφημερίδα 'ΦΩΝΗ' - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Η μάχη των σκουπιδιών και χωματερών στην εφημερίδα 'ΦΩΝΗ'


Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ καλά κρατεί και έχουμε χάσει… τη μπάλα! Στον Πύργο άνοιξαν τη χωματερή με τη συναίνεση της Περιφέρειας, εδώ πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και οι χρυσοφόρες εργολαβίες πληρώνονται αδρά από τους Καλαματιανούς! ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ και τα δύο σταθμά για το σκουπιδικό, πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
  • ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας του εμπορικού κόσμου για τα σχεδιαζόμενα νέα φορολογικά μέτρα που η ΕΣΕΕ χαρακτηρίζει άδικα και παράλογα που συνιστούν νέα φοροεπιδρομή στην πολύπαθη αγορά.
  • S.O.S: Κίνδυνος ελονοσίας από τα κουνούπια και το Reuters διεκτραγωδεί  την κατάσταση στην Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
  • ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ του Δήμου Καλαμάτας σε υπουργεία για τους κινδύνους από το ετοιμόρροπο κτήριο της Αλειφέρη στην Αριστομένους.
  • ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ το ελληνικό ελαιόλαδο στο διεθνή ανταγωνισμό, από την έλλειψη εθνικής ελαϊκής πολιτικής.
  • ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ το καθεστώς των πλειστηριασμών και προστατεύεται η πρώτη κατοικία.
Αυτό ζητεί με ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό και τα κόμματα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
    • ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ σήμερα των ΑμεΑ και στη Μεσσηνία.
    • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ο ιός του Μαρόκου στα κολοκυθοειδή στην Τριφυλία, όπου ήδη υπάρχει κινητοποίηση των υπηρεσιών με επικεφαλής τον Αντ. Παρασκευόπουλo. 
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί - πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages