Ο τεμαχισμός της Ολυμπίας και το λάδι στην 'ΦΩΝΗ' - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Ο τεμαχισμός της Ολυμπίας και το λάδι στην 'ΦΩΝΗ'

ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ την Ολυμπία οδό ελλείψει χρημάτων!
-       Με τη σύμβαση παραχώρησης μόνο το τμήμα μέχρι την Πάτρα με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
-       Κομματιαστά το Πάτρα-Πύργος και το Καλό Νερό-Τσακώνα με τη βοήθεια του ΕΣΠΑ και του… εθνικού προϋπολογισμού! Πολύ κοντά στην κατ’ αρχήν συμφωνία η διαπραγμάτευση για την τελική «συνταγή».
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
•       ΥΠΕΡΟΧΗ Σαμαρά ως καταλληλότερου για πρωθυπουργό και συντριπτική απόρριψη του αιτήματος για εκλογές δίνουν χρόνο στην κυβέρνηση συνεργασίας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO  για το Mega.
•       ΜΕΤΑ τον κάβο της δόσης δέσμευση Σαμαρά για ανάκαμψη-ανάπτυξη με επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.
•       ΕΝΝΕΑ πολιτικές προτάσεις-παρεμβάσεις από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για το κράτος και την οικονομία στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
•       «ΦΡΕΝΟ» στην ποιοτική κατηφόρα του ελαιολάδου έβαλε η βροχή, ενώ ο δάκος είναι λίαν απειλητικός. Μέγιστο τιμής 2,30 ευρώ το κιλό στους Γαργαλιάνους  με τις περισσότερες πράξεις όμως στα 2,20 ευρώ για το
Κορωνέικο ελαιόλαδο.
•       ΑΛΛΑΓΗ σκυτάλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας με τον Κώστα Ανδρεάκο να παραδίδει τη Διεύθυνση στον Γιάννη Πλατάρο, παρουσία του περιφερειακού διευθυντή Πέτρου Μισθού.
•       ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Α-ΤΕΙ διαφωνούν με τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages