ΣΟΥΣΆΜΙ ΆΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΠΌΛΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΥΣΆΜΙ ΆΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΠΌΛΗ

ΜΕ ξεχωριστή παρουσία ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό μια όμορφη γωνιά με γεύση που αποτυπώνεται στο καθημερινό μας φαγητό αλλά και την γαστρονομία μας ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Το νέο στέκι ανοίγει τις γευστικές απολαύσεις μας με το όνομα 'ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ' στη Κυπαρισσία, ως μαγική λέξη από ένα κόσμο που μας αξίζει. Με αρτοποιήματα που ξεχωρίζουν για το γλυκό ζυμωτό ψωμί φτιαγμένο σε φούρνο με ξύλα για να διατηρήσει την φρεσκάδα του, με αρτολιχουδιές ζυμωμένες με μεράκι και παράδοση, με παραδοσιακά γλυκά κουταλιού με την μυστική συνταγή της μητέρας, αλλά και κρουασάν μαζί με καφέ που συμπληρώνει την καθημερινή μας απόλαυση είναι συγκεντρωμένα σε ένα χώρο που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου κοντά στο Δικαστικό μέγαρο πριν ανηφορίσουμε για την κόντρα...της Άνω πόλης.
Με την απαράμιλλη παρουσία και φιλοξενία των ιδιοκτητών του που μας κερδίζει με την πρώτη εντύπωση καταφέρνει να δημιουργήσει το ξεχωριστό άρωμα της εποχής, πέρα από τις τετριμμένες καθημερινές ασχολίες. Το ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ στην Κυπαρισσία, είναι ο χώρος που αξίζει να προσέξουμε με τους νέους οραματιστές της γλυκιάς επαναφοράς στον παραδοσιακό τρόπο ζωής και όχι μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages