11 συλλήψεις σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις πόλεις της Τριφυλίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

11 συλλήψεις σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις πόλεις της Τριφυλίας

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε, χθες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα οκτώ άτομα, εκ των οποίων εξήντα πέντε ήταν ημεδαποί και ενενήντα τρία ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν σαράντα επτά οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν, συνολικά, σαράντα επτά άτομα, από τα οποία δεκαεννέα ήταν ημεδαποί και είκοσι οκτώ ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
• Τέσσερις ημεδαποί, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
• Πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, υπόθεση ληστείας σε οικία, η οποία έγινε προχθές το βράδυ. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 25 και 31 ετών αντίστοιχα.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages