ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΤΗΝ εικόνα της αγοράς ακινήτων στη Τριφυλία αποτυπώνει ο μεσιτικός κόσμος με την κατάσταση να παραμένει στάσιμη εδώ και πολύ καιρό παρά τις προοπτικές που υπάρχουν για την περιοχή μας.
Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας "Τριφυλιακή" που είναι από τις παλιότερες εταιρίες μεσιτών κ. Γιάννης Σπυρόπουλος τόνισε ότι "αυτή την εποχή η αγορά των ακινήτων την χειμερινή περίοδο ήταν μειωμένες σε μεγάλο βαθμό αλλά είναι γεγονός ότι στον κλάδο μόνο οι ενοικιάσεις ακινήτων εμφανίζουν μια δυναμική" για να προσθέσει ότι "έχουμε νέους ανθρώπους που έρχονται στο τόπο μας κυρίως επιστήμονες και εγκαθίσταται στη περιοχή μας αποτελώντας μια θετική αύρα η οποία αυξάνεται σταδιακά". 
Επισήμανε ότι θετικά μηνύματα έχουμε πριν το Πάσχα από χώρες της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης και κυρίως από την Ρωσία ενώ οι αγοραπωλησίες επηρεάζονται από το νομοθετικό πλαίσιο όπως είναι η πρόσφατη αλλαγή που αφορά τον αγοραστή από το 10 στο 3% ενώ την ίδια ώρα ο φόρος μεταβίβασης εμφανίζεται ένας νέος φόρος υπεραξίας για τον πωλητή με αποτέλεσμα υποθέσεις που ήταν να κλείσουν να έχουν παγώσει σήμερα. Μίλησε για ξεκάθαρο πλαίσιο που πρέπει να αποσαφηνιστεί από την Πολιτεία σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ η περιοχή μας εμφανίζει δυναμική σε όλη τη περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου με την ζήτηση να αυξάνεται, ενώ τουριστικό ενδιαφέρον θεωρείται δεδομένο από Δυτικοευρπωαίους πολίτες όπως Λιθουανία και Σουηδία. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages