Στις 6 Ιουλίου η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης Θ. Πετράκου για το Καλό Νερό- Τσακώνα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Στις 6 Ιουλίου η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης Θ. Πετράκου για το Καλό Νερό- Τσακώνα

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος με Θέμα: «Πορεία εξέλιξης των σημαντικών έργων υποδομών στην Μεσσηνία όπως Καλό Νερό- Τσακώνα, Περιμετρικός Καλαμάτας Καλαμάτα- Ριζόμυλος».
Αναλυτικά η επίκαιρη ερώτηση:
Θέμα: «Πορεία εξέλιξης των σημαντικών έργων υποδομών στην Μεσσηνία όπως Καλό Νερό- Τσακώνα, Περιμετρικός Καλαμάτας Καλαμάτα- Ριζόμυλος».
Δυστυχώς για τους Μεσσήνιους συμπολίτες μου αν και η Μεσσηνία είναι τόπος καταγωγής του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η κυβέρνηση του με τις πράξεις της και τις παραλήψεις της δεν υλοποίησε ούτε δρομολόγησε σωστά τα σημαντικά για τον τόπο έργα.
Το Καλό Νερό-Τσακώνα με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά κατά την υπογραφή της νέας σύμβαση με τον παραχωρησιούχο αφαιρέθηκε από το αντικείμενο του έργου της Ολυμπίας Οδού και η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να το υλοποιήσει. Για το συγκεκριμένο έργο είναι ακόμη γνωστό ότι δεν είχαν δημοπρατηθεί όλες οι αναγκαίες μελέτες ούτε είχε υποβληθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση φάκελος για ένταξη στα μεγάλα έργα και . Επίσης ο Περιμετρικός της Καλαμάτας έχει σταματήσει και για το Καλαμάτα- Ριζομυλος εξαγγέλθηκε η υλοποίηση του για επικοινωνιακούς λόγους χωρίς όμως να υπάρχει η ωριμότητα και τα κονδύλια που απαιτούνταν για την δημοπράτηση του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages