Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ KYPARISSIANEWS.COM - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ KYPARISSIANEWS.COM

ΠΙΣΤΗ στην παράδοση ομάδα καθηγητών με την υποστήριξη της POLIS ANALYSIS πανελλαδικά λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες αναλύουν την ένδειξη του εκλογικού σώματος όπως συνέβη και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 όπου οι μετρήσεις μας ήταν επακριβείς για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Με βάση την διαμόρφωση τάσεων του εκλογικού σώματος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, την μέθοδο της κάλπης, αλλά και την ερώτηση σε τυχαία δείγματα πληθυσμού μέσα από ιστοσελίδες της Ένωσης συντακτών ίντερνετ αποτυπώθηκε η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πριν την κάλπη που είναι ότι πιο κοντά στην πραγματική εικόνα των εκλογών. Η εκτίμηση δεν περιέχει το ποσοστό των ψηφοφόρων που δεν θα πάνε να ψηφίσουν το οποίο είναι κυμαινόμενο. 
Τα αποτελέσματα εκτός από το kyparissianews.com με την τεχνική υποστήριξης της Freegr network αποδίδονται στο Ρadio 936 Greece και το Ομογενειακό πρακτορείο ειδήσεων με το οποίο έχουμε συνεργασία σε επίπεδο Πελοποννήσου. Επίσης δύο τηλεοπτικοί σταθμοί της Πελοποννήσου θα έχουν εκτός από το γράφημα και το αποτέλεσμα των exit poll μόλις κλείσουν οι κάλπες.
Θυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα του βαρόμετρου δεν είναι δημοσιεύσιμα αλλά μπορούν να αποτελέσουν τελικό δείγμα για τα exit poll. Παράλληλα η εκτίμηση έχει συνταχθεί με βάση και τις προηγούμενες μετρήσεις μας αλλά και την δειγματοληψία μελών της ομάδας. Η απόκλιση είναι σύν πλήν 1 τοις εκατό. Την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος θα δημοσιεύσουμε αύριο μόλις κλείσουν οι κάλπες σε ιστοσελίδες της Πελοποννήσου και ομογενών. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θέλουν περισσότερα συγκριτικά στοιχεία με το αποτέλεσμα της 25/1/2015 μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages