ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την καταπολέμηση της ανεργίας βρίσκεται σε εξέλιξη συνολικού ύψους 53,500 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε 26.000 ανέργους ηλικίας 29 – 64 ετών να καταρτιστούν σε κλάδους αιχμής και να λάβουν μάλιστα και σχετική πιστοποίηση, όπως αναφέρεται στη σελίδα του espa.gr. H περίοδος υποβολής των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 4/01/2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 29/2/2016.
Όροι και προϋποθέσεις
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πρόσκληση, η ηλεκτρονική πρόταση στο ΟΠΣ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αίτησης χρηματοδότησης περιλαμβάνει τα ακόλουθα: 01. Αίτηση Χρηματοδότησης. 02. Τεχνικό Δελτίο Πράξης στο οποίο θα αναλύεται επαρκώς η μεθοδολογία υλοποίησης της πράξης έτσι ώστε να αποτυπώνεται π.χ. πως θα διεξάγεται η συμβουλευτική, η ανάλυση του κόστους της πράξης, κ.α. Επιπλέον, θα υποβληθεί τεκμηρίωση για τον προσδιορισμό των κλάδων αιχμής, δεδομένου ότι δεν έχει επιτευχθεί ακόμη η άρση της αυτοδέσμευσης σχετικά με το Σύστημα Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας. 03. Στοιχεία που τεκμηριώνουν την αρμοδιότητα του δικαιούχου. 05. Απόφαση Αρμόδιου Συλλογικού Οργάνου για την υποβολή της πρότασης. 08. Κανονιστικό πλαίσιο ορισμού του φορέα λειτουργίας και συντήρησης της πράξης. 60. Διοικητική Ικανότητα / Επάρκεια οργανωτικής δομής. 61. Διοικητική Ικανότητα / Διαδικασίες διαχείρισης και υλοποίησης έργων. 62. Επιχειρησιακή ικανότητα / Επάρκεια ομάδας έργου. 63. Επιχειρησιακή ικανότητα / Εμπειρία στην υλοποίηση συναφών έργων.
 Ο υποψήφιος δικαιούχος υποβάλλει την πρότασή του και τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα και δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσω του ΟΠΣ. Τα συνοδευτικά έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των καθαρών εσόδων, εφόσον απαιτείται, υποβάλλονται σε μορφή αρχείου τύπου pdf.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages