Αποκλείουν εκ νέου το εθνικό δίκτυο της Πελοποννήσου οι αγρότες - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Αποκλείουν εκ νέου το εθνικό δίκτυο της Πελοποννήσου οι αγρότες

Την ώρα που οι αγρότες αποκλείουν εκ νέου το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, σύσκεψη επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της Θεσσαλίας συγκαλούν για σήμερα στις 4 το απόγευμα στο μπλόκο Νίκαιας οι αγρότες, οι οποίοι προετοιμάζονται για την αυριανή νέα πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.
Όπως έχουν ήδη δηλώσει οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στην συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό που έχει οριστεί για την Δευτέρα, καθώς θέτουν ως προϋπόθεση την συζήτηση πέντε συγκεκριμένων αιτημάτων που έχουν διατυπωθεί ήδη, από την προηγούμενη πανελλαδική συνάντηση μπλόκων στην Νίκαια και υιοθετηθεί από εκπροσώπους 68 μπλόκων. Αντίθετα στις προθέσεις τους -όπως έγινε σαφές και με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων- είναι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, σύμφωνα και με τις αποφάσεις που θα ληφθούν κατά την αυριανή συνάντηση στην Νίκαια.
Από την πλευρά τους οι αγρότες των Τεμπών που θα μετέχουν στον διάλογο της Δευτέρας με τον πρωθυπουργό με τέσσερις εκπροσώπους τους, ετοιμάζονται για την συνάντηση αυτή που κρίνεται καθοριστική για την παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων. Η Κοιλάδα των Τεμπών εξακολουθεί να παραμένει κλειστή και θα ανοίξει την Δευτέρα ως δείγμα «καλής θέλησης», κατά την διάρκεια συνάντησης των αγροτών με τον Α Τσίπρα, από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθούν και οι περεταίρω αποφάσεις και κινήσεις των αγροτών.
Σήμερα εξάλλου, από τις 5 το απόγευμα και όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, θα κλείσει και πάλι ο επαρχιακός δρόμος Λάρισας-Άγιας (στο Γερακάρι), που συνδέεται με την εναλλακτική διαδρομή μέσω του παραλιακού άξονα του νομού.
Τρίπολη: Οι αγρότες αποκλείουν το εθνικό δίκτυο της Πελοποννήσου το απόγευμα
Το απόγευμα συνεχίζεται το κλείσιμο των εθνικών οδών στην Πελοπόννησο από τους αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων, ενώ τα μπλόκα της ΠΑΣΥ στην Πελοπόννησο με ανακοίνωσή τους ζητούν «ν’ αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, να καταργηθούν τα μέτρα για το φορολογικό και το κόστος παραγωγής που έχουν ήδη ψηφιστεί».
Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα θα είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τις 6.00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, ενώ 7.00 με 8.00 το βράδυ οι αγρότες θα κλείσουν τη γέφυρα του Ευρώτα στην Σπάρτη.
Εν τω μεταξύ είναι κλειστός επ’ αόριστον από τους αγρότες ο Ισθμός σε παλαιά και νέα εθνική οδό στην εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας και η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages