ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Share This
ΣΦΟΔΡΕΣ αντιδράσεις προκάλεσαν στην Τριφυλία οι δηλώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας κ. Κωνσταντινέα σχετικά με την κατάργηση Αστυνομικών τμημάτων, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με το όψιμο ενδιαφέρον του για τη περιοχή προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις. Ιδίως αν αναλογιστούμε όπως αναφέρεται στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν έχει σχεδόν ποτέ υποβάλει ερωτήσεις στη Βουλή για τα πραγματικά προβλήματα της Τριφυλίας καθώς φαίνεται ότι δεν γνωρίζει την ουσία των ζητημάτων στο τόπο μας.
Οι αντιδράσεις αναμένεται να εκφραστούν τόσο στο Δ.Σ. Τριφυλίας όσο και από φορείς της περιοχής, ενώ στα Φιλιατρά επικρατεί οργή των πολιτών για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του τμήματος καθώς η τοπική κοινωνία μέσω του Δημοτικού συμβουλίου ομόφωνα έχε εκφραστεί κατά της κατάργησης του. Στο Κοπανάκι μάλιστα που το τοπικό Α.Τ. επιτελεί σοβαρό έργο με μεγάλες επιτυχίες επιχειρείται η αποδόμηση του βόρειου άκρου του Δήμου που μαζί με τη Δ.Ε. Αυλώνος παραμένει ακάλυπτη λόγω της γεωγραφικής της έκτασης.
Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΥΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...
Καυστικός μάλιστα ήταν σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλους Φιλιατρών Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος τονίζει ότι "Σαν δημοτικός σύμβουλος και κατοίκους της πόλης των Φιλιατρών και πάνω από όλα σαν γονέας, οφείλω να πάρω θέση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέα σχετικά με την πρόθεση για κλείσιμο τον Α.Τ. Φιλιατρών 
1. Για να λειτουργεί ένα σύγχρονο κράτος κι εμείς μια πόλη πρέπει να λειτουργεί άψογα η υπηρεσία της ασφάλειας, Υγείας και Παιδείας.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο, ο κ. Κωνσταντινέας και οι κύριοι που διοικούν την χώρα, έχουν καταφέρει να τα ισοπεδώσουν όλα.
2. Πρέπει ο κ. Κωνσταντινέας να πληροφορηθεί ότι η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών είναι η μεγαλύτερη ενότητα πληθυσμιακά του Δήμου Τριφυλίας και σε συνδυασμό με τους 3.000 μετανάστες της περιοχής είναι αναγκαία όχι απλώς η παραμονή του Α.Τ Φιλιατρών αλλά και ακόμα η ενίσχυση του και η δημιουργία τμήματος με αρμοδιότητα για μετανάστες.
3. Καλό θα ήταν ο κ,. Κωνσταντινέας αντί να κάνει δηλώσεις σχετικά με το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών να πάρει χαρτί και μολύβι και με τους υπεύθυνους που σκέφτονται το κλείσιμο του Α.Τ Φιλιατρών να δουν αν οικονομικά συμφέρει το κράτος.
Πχ στις 3 βάρδιες του 24ωρου αν υπάρχει περιπολικό που μαζί με τις αλλαγές του θα κοστίζουν αρκετά το μήνα σε σχέση με το αν θα κόστιζε περισσότερο αν υπήρχε Αστυνομικό τμήμα.
Γι αυτό καλό θα ήταν να αρχίσει ένας διάλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας έτσι ώστε να προταθούν λύσεις για το συμφέρον των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και του Δήμου Τριφυλίας" καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Φιλαιτρών..... 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages