24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ που αγγίζει το 100% παρουσιάζουν το τριήμερο τα ξενοδοχεία της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ιδίως στην περιοχή της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ λόγω του τριημέρου αλλά κυριως της Λευκής νύχτας που αποτελεί θεσμό για τον τόπο. Πιο αναλυτικά οι καιρικές συνθήκες του τριημέρου μαζί με τις εκδηλώσεις λειτουργούν καταλυτικά για την άφιξη επισκεπτών με ιδιωτικά μέσα κυριως ενώ αυξημένη κίνηση υπάρχει απο την Παρασκευή στο υπεραστικό ΚΤΕΛ. Τα πακέτα διαμονής ειναι ελκυστικά με γεύμα και πρωινό συνδυάζοντας επισκέψεις στη περιοχή σύμφωνα με τους ανθρώπους του τουρισμού.
Ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδοχων κ. Κώστας ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε ότι η πληρότητα αγγίζει το τέλειο αλλά ειναι γεγονός ότι ο Ιούνιος πάντα ήταν στάσιμος μήνας. Βοήθησε ωστόσο ο ευνοϊκός καιρός ώστε το τριήμερο να γινουν κρατησεις με σκοπό μεσα απο μια ευχάριστη διαμονή να εντυπωσιάσουν τον τουρίστα προκειμένου να έρθει ξανά στην Πολύχρυση ΤΡΙΦΥΛΙΑ. Οι Έλληνες επισκέπτες παντως λόγω οικονομικής στενότητας επιλέγουν ως διακοπές μόνο 2μερα ή 3μερα.
Ο ιδιοκτήτης του natural club στον ΑηΓιαννάκη κ. Αντώνης ΤΖΑΝΑΒΑΡΗΣ τόνισε ότι η πληρότητα ειναι γεγονός αλλά κύριος σκοπός για όλους αποτελεί να αυξηθεί η προσέλευση κόσμου, να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος με δράσεις αλλά πάντα με ποιοτικές υπηρεσίες και οικογενειακές τιμές. Ο κ. Οικονόμου που διατηρεί μοναδα στην Γιαννιτσαινα εστίασε στην εξωστρέφεια του τουριστικό μας προϊόντος σε συνδυασμό με συλλογικός πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τον τόπο μας καθώς προσφέρει τα πάντα. Πάντως το κλίμα ειναι θετικό προδιαθέτοντας για τους επόμενους δυο μήνες...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ