Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑ...

Η επόμενη μέρα για όλους δύσκολη, πολύ περισσότερο για εκείνους που έχασαν τους ανθρώπους τους. Αλλά και για εκείνους που έχασαν ολόκληρες περιουσίες μέσα σε λίγα λεπτά. Παρά τα… κροκοδείλια δάκρυα εκ των υστέρων ορισμένων για την κατάσταση - που στην αρχή θέλησαν να την παρουσιάσουν περιορισμένης έκτασης - τα προβλήματα είναι τεράστια (και αυτοί κρύβονται) και αυτό αναδεικνύεται σε κάθε γειτονιά και χωριό του δήμου της Καλαμάτας ειδικά, αλλά και της Μεσσηνίας.
Οι κάτοικοι δεν έχουν κοιμηθεί δευτερόλεπτο, χωρίς αντοχές με πόνο ψυχής συνεχίζουν με δύναμη τον αγώνα τους για να δουν τι θα κάνουν. Δεν περιμένουν κάτι όπως μας αναφέρουν, άλλωστε έχουν απελπιστεί από όλους εκείνους που θα έπρεπε εδώ και καιρό να είναι κοντά τους. Και τώρα έμειναν τα σχέδια και οι υποσχέσεις και όλοι αναζητούν το τι θα κάνουν και πως θα πράξουν. Πως θα αντιδράσουν και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει γρήγορα.
Αγωνία και αγανάκτηση παντού, με ζωές τυλιγμένες στη λάσπη. Είναι όμως και η ώρα που οι αμέλειες πολλών καταδεικνύουν το τι ακριβώς έχει συμβεί και τι δεν έχει γίνει, καθώς στα έργα των εντυπώσεων «κουρελιάστηκε» η ανθρώπινη ζωή. Η μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα και η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που ο ίδιος έχει διατάξει θα καταλογίσει τις ευθύνες. Πάντως αιτία υπάρχει όσο και εάν οι αρμόδιοι πετούν αλλού το μπαλάκι εκτός από τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ