Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑ... - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑ...

Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑ...

Share This
Η επόμενη μέρα για όλους δύσκολη, πολύ περισσότερο για εκείνους που έχασαν τους ανθρώπους τους. Αλλά και για εκείνους που έχασαν ολόκληρες περιουσίες μέσα σε λίγα λεπτά. Παρά τα… κροκοδείλια δάκρυα εκ των υστέρων ορισμένων για την κατάσταση - που στην αρχή θέλησαν να την παρουσιάσουν περιορισμένης έκτασης - τα προβλήματα είναι τεράστια (και αυτοί κρύβονται) και αυτό αναδεικνύεται σε κάθε γειτονιά και χωριό του δήμου της Καλαμάτας ειδικά, αλλά και της Μεσσηνίας.
Οι κάτοικοι δεν έχουν κοιμηθεί δευτερόλεπτο, χωρίς αντοχές με πόνο ψυχής συνεχίζουν με δύναμη τον αγώνα τους για να δουν τι θα κάνουν. Δεν περιμένουν κάτι όπως μας αναφέρουν, άλλωστε έχουν απελπιστεί από όλους εκείνους που θα έπρεπε εδώ και καιρό να είναι κοντά τους. Και τώρα έμειναν τα σχέδια και οι υποσχέσεις και όλοι αναζητούν το τι θα κάνουν και πως θα πράξουν. Πως θα αντιδράσουν και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει γρήγορα.
Αγωνία και αγανάκτηση παντού, με ζωές τυλιγμένες στη λάσπη. Είναι όμως και η ώρα που οι αμέλειες πολλών καταδεικνύουν το τι ακριβώς έχει συμβεί και τι δεν έχει γίνει, καθώς στα έργα των εντυπώσεων «κουρελιάστηκε» η ανθρώπινη ζωή. Η μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα και η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που ο ίδιος έχει διατάξει θα καταλογίσει τις ευθύνες. Πάντως αιτία υπάρχει όσο και εάν οι αρμόδιοι πετούν αλλού το μπαλάκι εκτός από τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages