ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Α.Τ. - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Α.Τ.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Α.Τ.

Share This
ΝΕΑ παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών με ταυτόχρονο προειδοποιητικό μήνυμα αναστολής λειτουργίας για 1 ημέρα του Δημαρχείου Φιλιατρών απάντησε στην πρόθεση της πολιτείας, το Συντονιστικό όργανο των φορέων της Τριφυλιακής πόλης στην πάγια θέση διατήρησης του τοπικού τμήματος.
Μάλιστα οι εκπρόσωποι των φορέων επέδωσαν ψήφισμα στον διοικητική του Α.Τ. Φιλιατρών κ.Κομπότη, το οποίο κοινοποιείται τόσο στον Αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου και στο γραφείου του αρμόδιου Γραμματέα υπουργείου προστασίας του πολίτη.
Το ψήφισμα αναφέρει ότι "Αξιότιμε κ. Διοικητά του ΑΤ Φιλιατρών, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε πλήρως αντίθετοι στην προωθούμενη από την Κυβέρνηση κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών. Θεωρούμε ότι η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, θα δημιουργήσει έντονο αίσθημα ανασφάλειας προς τους πολίτες και αύξηση των περιστατικών παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην πόλη των Φιλιατρών. Διεκδικούμε τη συνέχιση λειτουργίας του Α.Τ. Φιλιατρών καθώς και τη στελέχωσή του με αστυνομικό προσωπικό, όπως προβλέπει η οργανική του δύναμη. Ο πολίτης θέλει τις αστυνομικές υπηρεσίες δίπλα του, αφού μόνο τότε αισθάνεται ασφαλής και η όποια απομάκρυνση τους δημιουργεί ανασφάλεια και αλυσωτές αντιδράσεις.Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος Τριφυλίας έχει αναλάβει τα λειτουργικά έξοδα του ΑΤ Φιλιατρών σε περίπτωση που συνεχίσει τη λειτουργία του" .
Το ψήφισμα έχουν υπογράφει εκτός από το Δήμαρχο κ. Κατσίβελα, τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθεοδοσίου, όλες οι παρατάξεις της δημοτικής ενότητας Φιλιατρών με τη παρουσία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Ανδρινόπουλου, ο πρώτος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, φορείς και σύλλογοι εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην προοπτική αυτή.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ η Φωτό προέρχεται από το filiatranews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages