ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ME μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Προπόνησης των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας με τον μεγάλο Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Αλέξανδρο Νικολαίδη στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino στα πλαίσια του ετήσιου Navarino Challenge. 
Η Προπόνηση με την παρουσία αθλητών και της αγωνιστικής ομάδας αποτέλεσε ένα ακόμα βήμα για την ανάδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος με την συμμετοχή αθλητών από Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μάραθο. Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους παρουσία του Παναγιώτη Δικαίου, του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, του Παναγιώτη Αλεξόπουλου και Δημήτρη Δικαίου, αλλά και μελών του Σωματείου με τους γονείς τους που έμειναν εντυπωσιασμένοι. Ο εκπρόσωπος του Σωματείου και πρωταθλητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος δήλωσε ότι ήταν μεγάλη τιμή που είχαμε κοντά μας τον μεγάλο Ολυμπιονίκη ώστε ο σύλλογος να λάβει μια πολύτιμη εμπειρία στις νέες τεχνικές με τους αθλητές μας να κάνουν μια άριστη εμφάνιση ανταποκρινόμενοι στο υψηλό επίπεδο κατάρτισης και άθλησης ώστε στο μέλλον να πλαισιώσουν το άθλημα πολύ καλύτερα.
Ο Αλέξανδρος Νικολαίδης τόνισε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που προπόνησε το Σύλλογο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας καθώς είδε με χαρά αθλητές που ήταν παιδιά και τώρα είναι έφηβοι νιώθοντας ότι τα παιδιά συνεχίζουν δείχνοντας με το τρόπο αυτό ότι αγαπούν το Ολυμπιακό άθλημα. Κατέληξε λέγοντας ότι οι προπονητές ενισχύουν αυτή την προσπάθεια να αναδείξουν και να προάγουν το ταεκβοντό ενώ σε ερώτηση ότι στην Ελλάδα ο πολιτισμός και αθλητισμός είναι ταυτόσημα με την Ελλάδα συμφώνησε ότι πρέπει να διατηρηθούν οι προσπάθειες να μην απεμπολήσουμε τον αθλητισμό που γεννήθηκε στην χώρα μας ώστε οι νέοι να έχουν τα εφόδια να προχωρήσουν στο άθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages