Ποιό νησί στη Πελοπόννησο θέλει ο Τζόνι Ντεπ; - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

Ποιό νησί στη Πελοπόννησο θέλει ο Τζόνι Ντεπ;

Ποιό νησί στη Πελοπόννησο θέλει ο Τζόνι Ντεπ;

Share This
Την πλάκα του έχει πάθει με τις ομορφιές της χώρας μας ο Τζόνι Ντεπ!
Εδώ και αρκετό διάστημα μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως πασίγνωστος σταρ, ψάχνεται για να αγοράσει ένα νησί στην Ελλάδα! Μάλιστα, μετά από ενδελεχή έρευνα, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην Κορωνίδα!
korwnida-2
Η Κορωνίδα βρίσκεται μπροστά από το λιμάνι της Κοιλάδας στην περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα και είναι σε απόσταση αναπνοής από τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Ανήκει στην ιδιοκτησία του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Λιβανού. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί στο οποίο δύσκολα μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος. Εκτός αν ανήκει στους στενούς φίλους της old money, πάντα low profile, οικογένειας πλοιοκτητών.
korwnida-1
Η Κορωνίδα, αν δεν αποτελούσε private island, θα μπορούσε άνετα να είναι «μέλος», μαζί βέβαια με τις Σπέτσες, την Υδρα και ολόκληρη την ακτογραμμή της Πελοποννήσου, μιας «κλειστής λίμνης». Αυτής που αποκαλούμε ελληνική Ριβιέρα και αποτελεί το playground για πολλούς, μα πάρα πολλούς Ελληνες μεγιστάνες του χρήματος.
Σημειώνεται ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες (το αγόρασε το 2004 αντί 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων), το πολυσυζητημένο Little Halls Pond Cay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages