ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΡΙΤΣΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΡΙΤΣΗ

ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΡΙΤΣΗ

Share This
Στις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης και στον σχεδιασμό που υπάρχει και ο οποίος θα αποτελέσει τον χάρτη για τη συνέχεια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην τηλεόραση BEST και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης. Ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η λήψη των προαπαιτούμενων ώστε να εκταμιευθεί και η δόση. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα κλείσει δίχως προβλήματα και άμεσα θα γίνει η έναρξη για την δεύτερη αξιολόγηση, μία συζήτηση που θα περιλαμβάνει και το ζήτημα του χρέους.
Παράλληλα ο μεσσήνιος πολιτικός ανέφερε ότι στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει αναλυτικά τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, ένα πακέτο που θα αφορά την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς. Στη ΔΕΘ φέτος θα γίνει και μία σκιαγράφηση των επόμενων βημάτων, έξω από τη λογική των παροχών. Βέβαια θα ανακοινωθούν σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση και σειρά πρωτοβουλιών που θα ενισχύσει τις αδύνατες κοινωνικές ομάδες.
Ο υφυπουργός Οικονομίας σχετικά με το ΕΣΠΑ και την πορεία αυτού σημείωσε ότι τα δεδομένα για τη χώρα είναι η πρώτη σε απορρόφηση προγραμμάτων και μέσα στον Οκτώβρη θα γίνουν οι πρώτες εκταμιεύσεις στην πραγματική οικονομία. Μέσα στο Σεπτέμβρη θα έχουν ενεργοποιηθεί περίπου τα μισά προγράμματα, ενώ η απορρόφηση μέχρι το τέλος του 2016 θα είναι διπλάσια απ' ότι στην προηγούμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages