Μετασχηματιστές στόχοι «κυνηγών» χαλκού στη Μεσσηνία

Μεγάλα προβλήματα στους αγρότες της περιοχής καθώς δεν τροφοδοτούνται τα θερμοκήπια με ρεύμα Σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες στην περιοχή της Τριφυλίας προκαλεί η λεηλασία δυο μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. στην περιοχή Κοκκινιά Βάλτας από αγνώστους. Πιθανότατα οι δράστες είναι οι ίδιοι που τους είχαν καταστρέψει και στο παρελθόν, τον ένα πριν από τρία χρόνια και τον άλλον μόλις τον περασμένο Ιούλιο!
Οι μετασχηματιστές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και οι «κυνηγοί» χαλκού τους ξεβίδωσαν από την βάση τους, τους τράβηξαν και τους έριξαν στο έδαφος, όπου τους αποσυναρμολόγησαν και άρπαξαν τον χαλκό που περιείχαν. Το πρόβλημα για τα θερμοκήπια των αγροτών της περιοχής μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμοι μετασχηματιστές για να αντικατασταθούν οι κατεστραμμένοι, αφού ήδη αντικαταστάθηκαν άλλοι 12 που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές από την πρόσφατη θεομηνία!
*** Στόχοι «κυνηγών» χαλκού έγιναν και οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης της Παραϊόνιας Οδού. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού αρμόδιος υπάλληλος του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, άγνωστοι ξήλωσαν καλώδιο ηλεκτροφωτισμού μήκους 700 μέτρων στο τμήμα από το Κεφαλόβρυσο μέχρι τον κόμβο Γουριάς, ενώ άρπαξαν και τρία καπάκια φρεατίων προκαλώντας συνολική ζημιά ύψους 10.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ