Διασπάστηκαν οριστικά οι δήμαρχοι για τα σκουπίδια!!!! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

Διασπάστηκαν οριστικά οι δήμαρχοι για τα σκουπίδια!!!!

Διασπάστηκαν οριστικά οι δήμαρχοι για τα σκουπίδια!!!!

Share This
Θεωρητικά, το πρόβλημα των απορριμμάτων καίει. Πρακτικά, οι δήμαρχοι αναλώνονται σε ζητήματα επουσιώδη κάνοντας πολύωρες συνεδριάσεις που βγάζουν σε μεγαλύτερα αδιέξοδα. Χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης του Φορέα η αδυναμία -ή ανικανότητα;- να λάβουν απόφαση και να ορίσουν τον νέο πρόεδρο, μιας και ο Φορέας είναι ακέφαλος από τις 4 Αυγούστου, όταν παραιτήθηκε ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος για τρίτη φορά…
Η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε έντονο κλίμα για ακόμα μία φορά, εξαιτίας του εξώδικου το οποίο απέστειλαν μέλη του φορέα, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντάς και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος, ο κ. Πνευματικός δήμαρχος Κορίνθου και ο κ. Δήμαρχος Σπάρτης κ Βαγγέλης Βαλιώτης στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΦΟΔΣΑ. Να αναφέρουμε ότι το εξώδικο έχει κοινοποιηθεί και στον υπουργό επικρατείας κ. Φλαμπουράρη. Έντονοι διάλογοι και αντεγκλήσεις υπήρξαν στη συνεχεία της συνεδρίασης με την έλλειψη εμπιστοσύνης να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον Φορέα και στη λειτουργία του, ο οποίος καλείται να πάρει αποφάσεις και να δώσει λύσεις στη διαχείριση των απορριμμάτων την Περιφέρειας Πελοποννήσου η οποία, όπως αναγνώρισαν και οι ίδιοι οι δήμαρχοι, σύντομα θα έχει σοβαρά προβλήματα, εννοώντας ότι θα πνιγεί στα απορρίμματα.
Τις προσβολές περί παραποίησης και πλαστογραφίας εγγράφων δεν άντεξε ο κ. Τσιριγώτης και παραιτήθηκε από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς δεν δέχθηκε τις προσβολές περί πλαστογραφίας και αλλοίωσης των αποτελεσμάτων απόφασης του ΦΟΔΣΑ που είχε να κάνει με τον αναθεωρημένο ΠΕΣΔΑ, τις οποίες προσβολές δέχθηκε με το εξώδικο, αλλά και κατά τη συνέχεια της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages