Οι Τρίτεκνοι στέλνουν επιστολή για την εξομείωση τους - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Οι Τρίτεκνοι στέλνουν επιστολή για την εξομείωση τους

Οι Τρίτεκνοι στέλνουν επιστολή για την εξομείωση τους

Share This
Οι Τρίτεκνοι στέλνουν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμένο και ζητούν την εξομείωση τους.
 Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν Μακρυνίτσης 9, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΗ & ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ.ΕΛ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,
 Για να υλοποιήσετε την υποχρέωσή σας προς την Συνταγματική επιταγή περί ‘’ σχεδιασμού και εφαρμογής δημογραφικής πολιτικής καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων ’’( Άρθρο 21,παρ.5.) ; Για 6ο συνεχές έτος οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων και μια πόλις των 80.000 ατόμων δεν έχει γεννηθεί και οι δημογραφικές προοπτικές για την Χώρα μας, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, όχι μόνο δεν είναι ενθαρρυντικές αλλά εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα είναι μη αναστρέψιμη η ραγδαία συρρίκνωσης του πληθυσμού.
Ποιοί θα πληρώσουν τις συντάξεις αυτών που σήμερα εργάζονται; Ποιό ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα θα είναι βιώσιμο, εάν δεν υπάρχουν νέοι εργαζόμενοι να εισέρχονται στην παραγωγή; Γιατί ενθυμείσθε τις δυσμενείς δημογραφικές εξελίξεις στην Ελλάδα κάθε φορά που αποφασίζετε καταργήσεις/ περιορισμούς επιδομάτων και υποστηρι-κτικών μέτρων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, αυξήσεις φόρων σε βάρος των οικογενειών με πολλά τέκνα(τρία και άνω); Λύση δεν είναι η αποσπασματική θεσμοθέτηση ορισμένων μέτρων, χωρίς να είναι ενταγμένα σε έναν στρατηγικό σχεδιασμό για την αντιμετώπισητου εθνικού ζωτικού προβλήματος, του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ. ΑΠΑΤΑΣΘΕ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ΟΗΕ. Η δέσμη των αναγκαίων μέτρων που πρέπει από ΄΄χθές ΄΄ να είχαν ληφθεί, εμπεριέχονται στο πολύ τεκμηριωμένο Ομόφωνο Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων(1993),όπου ως πρώτη πρόταση των μέτρων είναι ο χαρακτηρισμός των τριτέκνων ως πολύτεκνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages