ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ VIDEO-PHOTOS - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ VIDEO-PHOTOS

ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ VIDEO-PHOTOS

Share This
       
  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΣΤΟ έλεος της κακοκαιρίας με υποδομές που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν παρά το γεγονός ότι έχουν τονιστεί από την έναρξη του Καλλικρατικού Δήμου, βρέθηκε η Τριφυλία αποτελώντας ευτύχημα ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα στην περιοχή μας.
Η Κυπαρισσία στερείται ακόμα μέχρι σήμερα βασικών υποδομών με κατοίκους να είναι αγανακτισμένοι στην είσοδο της πόλης, αλλά και σε αρκετά χωριά. Αναλυτικά τα ξημερώματα της Τετάρτης πλημμύρισε η είσοδος της πόλης από το κοιμητήριο μέχρι την διασταύρωση στα Μυρέικα με φερτά υλικά, βουλωμένα φρεάτια, το ημιτελές γεμάτο κακοτεχνία έργο πεζοδρομίων με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των μηχανημάτων του Δήμου για να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία. Όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο κάτοικος Χαράλαμπος Νικολόπουλος ορμητικά νερά πέρασαν το οδόστρωμα της εθνικής οδού για να βρουν διέξοδο με αποτέλεσμα να φτάσει ως το ρέμα της περιοχής, ενώ τα νερά μπήκαν στην οικία του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει στο δρόμο ούτε το όχημά του. Μάλιστα στη περιοχή που κατασκευάζονται πεζοδρόμια σε ορισμένα σημεία υπάρχει μπάρα για ΑΜΕΑ αλλά απουσιάζουν ως την οικία του παρότι ο ίδιος έχει άτομο με ειδικές ανάγκες.
ΔΥΣΟΣΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΧΑΜΕΡΗ
Στη περιοχή του ΟΣΕ πλημμύρισε το οδόστρωμα παρασύροντας υλικά και μπάζα μέχρι το ρέμα Χαμέρη το οποίο δεν έχει εγκιβωτιστεί ποτέ κάτω από το γεφυράκι του ΟΣΕ. Μαρτύρησαν οι κάτοικοι καθώς στο πρατήριο καυσίμων του κ. Κερερέ οι λάσπες έφτασαν ως το πλυντήριο του καταστήματος ενώ η περιοχή στο Τρενοτεχνείο εδώ και μέρες μυρίζει άσχημα από τα λύματα που παρασύρονται εντός του ρέματος Χαμέρη. Οι κάτοικοι μιλούν όπως είδαμε κι εμείς για βουλωμένα φρεάτια, απουσία αποστραγγιστικών έργων και καθαριότητας στην είσοδο της πόλης που παρουσιάζει αλγεινή εικόνα...
Απογοητευτική εικόνα στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών σύμφωνα με αναγνώστες μας όπου τα νερά έφτασαν στην θάλασσα δημιουργώντας λίμνη αλλά και ένα ποτάμι με φερτά υλικά που ξεχύθηκε στη περιοχή καθώς για πολύ καιρό δεν έχουν γίνει τεχνικά έργα για αποστραγγισμό των υδάτων, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν στην νότια είσοδο των Φιλιατρών με λιμνάζοντα ύδατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages