ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΖΗΤΑ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΖΗΤΑ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ!

ΣΤΗΝ ατζέντα των διεκδικήσεων εισέρχεται μετά από δημοσιεύματά μας αλλά κυρίως πιέσεις από Τριφυλία, Ηλεία και Αχαία το επίμαχο θέμα του οδικού άξονα Καλονερού-Τσακώνα, το οποίο περιλαμβάνεται στα διευρωπαικά δίκτυα γεγονός που σημαίνει ότι χωρίς την υλοποίησή του δεν υφίσταται η Ολυμπία και η Ιόνια οδός.
Παρά το γεγονός ότι έχει επιλεγεί μόνο η βελτίωση του δρόμου από τον Πύργο, Ζαχάρω ως το Καλονερό η κυβέρνηση παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχουν υποστηρικτικές μελέτες που πρέπει να αποπερατωθούν ως το τέλος της Άνοιξης. Μάλιστα μετά τις παρεμβάσεις στον αρμόδιο υπουργό τόσο στον κ. Χαρίτση όσο και στον κ. Παππά το Δημοτικό συμβούλιο θα ασχοληθεί με το θέμα όπως ήταν πάγιο αίτημα των κοινωνικών φορέων, καθώς οι καθυστερήσεις μπορεί να αποβούν αρνητικές για το μέλλον της περιοχής.
Να σημειωθεί ότι το έργο πριν ακόμα ξεκινήσουν οι μελέτες υπήρχε πίεση μετά τις πρώτες απαλλοτριώσεις να βελτιωθούν τα γεωμετρικά του χαρακτηριστικά καθώς είναι δρόμος καρμανιόλα με περισσότερα από 50 θύματα τα τελευταία χρόνια κατά μήκος της διαδρομής του. 
ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
Μάλιστα αν απορούν ορισμένοι τι θα γίνει με την παραχώρηση από το Μορέα για τα διόδια όπως έχουμε αποκαλύψει η αρχική πρόβλεψη ήταν στο Κοπανάκι προς την έξοδο της περιοχής μεταξύ Δωρίου οπότε μην αμφιβάλλουμε ότι τα διόδια θα είναι μόνιμα. Αλλά έστω κι έτσι η περιοχή θα αποκτήσει ένα συγκριτικό τουριστικό πλεονέκτημα το οποίο αν συνδυαστεί με το λιμάνι Κυπαρισσίας μπορεί να αποτελέσει το μέλλον. Υπέρ της επιτάχυνσης του έργου τάχθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων κ. Παπακωσταντόπουλος σε ερώτηση του kyparissianews.com για το μεγάλο αυτό έργο. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages