ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

 ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

Share This
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες στα Φιλιατρά τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το νεκροταφείο Φιλιατρών, δεδομένου ότι ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του νεκροταφείου έχει δημιουργηθεί ένας μικρός παράνομος σκουπιδότοπος με μπάζα, κλαριά κ.α.
Ο κάτοικοι των Φιλιατρών μιλούν ωστόσο για αδιαφορία και εγκατάλειψη από την πλευρά του δήμου Τριφυλίας, ενώ ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης σε δηλώσεις του στο Filiatranews ανέφερε πως έχει ζητήσει τη συνδρομή μηχανήματων προκειμένου άμεσα να προχωρήσουν στον καθαρισμό του νεκροταφείου. Μάλιστα, ανέφερε πως έχει ζητήσει τα μηχανήματα εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, χωρίς ωστόσο να έχουν παραχωρηθεί έως τώρα και ενώ τα μηχανήματα (γκρειντερ – φορτηγο – τσάπα) βρίσκονται σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Φιλιατρών.
Η ανακοίνωση πάντως του κ. Καναλουπίτη στην ουσία «αδειάζει» τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών κ. Αναστάσιο Πούλο δείχνοντας ταυτόχρονα μια «αδυναμία» στην συνεργασία μεταξύ Αντιδημάρχου και Προέδρου της Τ.Κ. για την επίλυση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας και της γενικότερης λειτουργίας της Δ.Ε. Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages