ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ..ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ..ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ!

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ..ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ!

Share This
Στη Μάνη που ήρθε αντιμέτωπη για μια κόμη φορά με τη μανία της φωτιάς βρέθηκε με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκιο του κόμματος, με επικεφαλής τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Σερρών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα προστασίας του πολίτη, βουλευτή Λαρίσης Μάξιμο Χαρακόπουλο και το βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη.
Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο και την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα για τις ζημιές και επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στο Σκουτάρι, τον Κότρωνα, το Φλομοχώρι και τη Χειμμάρα, όπου οι βουλευτές, μίλησαν με κατοίκους που έζησαν τη λαίλαπα της φωτιάς. «Σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες και χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης και δασικής έκτασης έχουν
 καταστραφεί ολοσχερώς. Έντονα τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες για την ολιγωρία της Πολιτείας και τις ευθύνες της κρατικής μηχανής. Για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών δεν αρκεί ο επαγγελματισμός των πυροσβεστών. Για την κατάσβεσή τους χρειάζονται και τα απαραίτητα μέσα, κυρίως εναέρια. Δυστυχώς, υπήρξαν ασυγχώρητες παραλείψεις και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη θωράκιση του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Αποτέλεσμα αυτών είναι ο παροπλισμός μέρους του στόλου, εναέριου και επίγειου και οι ελλείψεις εναέριων μέσων πυρόσβεσης λόγω καθυστερήσεων στη μίσθωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages