ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΩΡΕΑ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

 ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΩΡΕΑ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ.

ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΩΡΕΑ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ.

Share This
KAΘΕ χρόνο υποβάλλει αίτημα κοινότητα της βόρειας Τριφυλίας για την μεταφορά πυροσβεστικού που δωρήθηκε στην περιοχή από το Δήμο. Πιο αναλυτικά την άμεση παραμονή του πυροσβεστικού οχήματος το οποίο αποτελεί δωρεά στην Ελαία Τριφυλίας επικαλείται με έγγραφό του ο πρόεδρος της κοινότητας Αρης Σκλάβος. Η περιοχή ως γνωστόν είναι δασική λόγω του μοναδικού δάσους της Ελαίας, αγροτική και ορεινή ζητώντας το αυτονόητο για την προστασία της περιοχής από τις πυρκαγιές. 
Να τονίσουμε ότι την περιοχή προσταεύουν κάθε χρόνο και οι πρόσκοποι που έρχονται στην περιοχή για την ετήσια κατασκήνωση που διεξάγουν. Ο κ. Σκλάβος επισημαίνει ότι η Ελαία αποτελεί προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 και για τους λόγους αυτούς πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη ετοιμότητα, σε εικοσιτετράωρη βάση, προστασίας του παραλιακού μας πευκοδάσους. Φυσικά να σημειωθεί ότι στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί εθελοντικές ομάδες για την προστασία του δασικού πλούτου της περιοχής.
 ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages