ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΜΕ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΝΕΙΩΝ

Σε νέα κόντρα κατά του Δημάρχου Τριφυλίας, με αφορμή το συμβάν ότι δεν τον άφησαν να καταθέσει στεφάνι κατά της διάρκεια της εορτής των Αγαπηνείων, προέβη με επιστολή του ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία, και ανεξάρτητος πλέον, Δημήτρης Κουκούτσης. Στην επιστολή του ο κ. Κουκούτσης σημειώνει τα εξής:
 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θεώρησα καθήκον μου να επισκεφτώ την πόλη των Γαργαλιάνων για να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις πρός τιμήν του ήρωα Μακεδονομάχου ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ. Στην συγκεκριμένη όμορφη εκδήλωση της 10 Ιουλίου απο τους βουλευτές ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ παραυρέθηκα μόνο εγω. Όταν λοιπόν άρχισε η κατάθεση στεφάνων κλήθηκαν να καταθέσουν οι τοπικές αρχές ,οι στρατιωτικές αρχές,οι οικογένειες των ηρώων,οι πάρεδροι,οι πρόεδροι και πάμε λέγοντας. Ο μόνος θεσμός που δεν κλήθηκε να καταθέσει ήταν το Ελληνικό Κοινοβούλιο δια του μοναδικού αντιπροσώπου του. Η δικαιολογία που πιθανότατα να προταχθεί είναι ότι δεν υπήρχε έγκριση του γραφείου πρωτοκόλλου της Βουλής. 
Τέτοια όμως έγκριση απαιτείται όταν ο αρμόδιος Δήμος έχει στείλει επίσημη πρόσκληση στο κοινοβούλιο,πράγμα που δεν είχε πράξει ο δήμος ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ,γεγονός που γνώριζα κατόπιν επικοινωνίας μου με την αρμόδια υπηρεσία απο τις 6-07-2017. Ο κ.Δήμαρχος δεν ενήργησε ως αιρετός άρχοντας ΟΛΩΝ των δημοτών του αλλά ως πειθήνιο όργανο του εξ΄ αγχιστείας εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού.Η προσβολή δεν ήταν προσωπική αλλά απέναντι στον θεσμό του Κοινοβουλίου και κυρίως απέναντι σε αυτούς τους συνδημότες του που με τίμησαν με την ψήφο τους εμένα και το κόμμα που με στήριζε(και δόξα τον θεό ήταν ΠΟΛΛΟΙ!)
 Ο μικρόψυχος κ.Κατσίβελας πρέπει να αντιληφθεί ότι ο δήμος δεν είναι βιλαέτι του,ούτε πολιτικό γραφείο του κ.Σαμαρά.Μπορεί να κατάλαβε οτι δεν θα ξανακάτσει στην καρέκλα του Δημάρχου αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τον θώκο του με εμπάθεια και έλλειψη της στοιχειώδους ευπρέπειας.Το δυστύχημα είναι ότι το πολιτικό του ανάστημα μικραίνει ακόμα πιο πολύ συγκρίνοντας την συμπεριφορά του με αυτήν της πλειοψηφίας των υπολοίπων συναδέλφων του στον νομό που τους διακρίνει η ευγένεια κι όχι η …Ευγενία. 
Εξάδελφε του,αγαπητέ Τάκη μάθε λοιπόν ότι μπορεί να μην είμαι σε κομματικό σχηματισμό αλλά δεν απεμπόλησα τις ιδέες και την πίστη μου συνεχίζοντας να μάχομαι απέναντι σε αυτό που πρεσβεύεις εσυ και και κάποιοι άλλοι ..στο παλιό,το μίζερο ,το μικρόψυχο! Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μικροπρεπής και το διαπίστωσες στην βουλή στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων όταν κλήθηκα να κρίνω την τοποθέτησή σου στην ΔΥΠΕ….. ΕΞΑΔΕΛΦΕ ,σε αφήνω στην κρίση του κόσμου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ