Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ; ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ; ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Η έξοδος στις αγορές είναι η αρχή του τέλους της επιτροπείας» σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST. O
 Γιώργος Κατρούγκαλος με φόντο την εξέλιξη αυτή που καταγράφηκε μέσα στην εβδομάδα σημείωσε πως «...πρέπει να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας και αυτό περνάει από δύο δρόμους, από την ανάπτυξη - να έχουμε θέσεις εργασίας - και από την άλλη να υπάρχει και η δυνατότητα να δανειζόμαστε με τις δικές μας δυνάμεις και όχι να περιμένουμε με απλωμένα το χέρι». Ερωτώμενος για τα όσα στο παρελθόν η κυβέρνηση ως αντιπολίτευση είχε επικρίνει «…όταν ασκούσαμε κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά την ασκούσαμε γιατί ακριβώς θεωρούσαμε πως ήταν μια παραδομένη κυβέρνηση σε μια συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, του νεοφιλελευθερισμού. Οι δικές μας οι προσπάθειες έχουν την αντίθετη πολιτική στόχευση από αυτή που είχε η προηγούμενη κυβέρνηση». Για το θέμα της οικονομίας ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε πως φαίνεται μια αλλαγή στα μακροοικονομικά μεγέθη «…οι αριθμοί έχουν βελτιωθεί, όμως, δεν έχει ακόμη φανεί αυτή η αλλαγή στην καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου, δεν μεταφέρεται αυτόματα αυτή η αλλαγή», ενώ σχολίασε και το θέμα της ανεργίας και των θέσεων εργασίας που στην πλειονότητά τους χαρακτηρίζονται από τη μερική απασχόληση αναφέροντας πως «…κανείς δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει για την ανεργία όσο είναι στα πολύ υψηλά επίπεδα, όμως μειώθηκε κατά 6%. Οι νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν 2,5 χρόνια της δικής μας διακυβέρνησης ισοφάρισαν τις θέσεις που χάθηκαν τα χρόνια της προηγούμενης κυβέρνησης». 
Ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών για τους τόνους που ανεβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή ανέφερε πως «…δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να συντηρήσουμε καμία τεχνητή πόλωση εμείς θέλουμε να αναδεικνύεται η ουσία των αντιθέσεων της πολιτικής μας που είναι για τους πολλούς με αυτήν του κ. Μητσοτάκη που είναι μια πολιτική για τους λίγους», ενώ για την κάλυψης της δημοσκοπικής... απόσταση σχολίασε πως υπάρχει «…μια αποστασιοποίηση σε ένα τμήμα του εκλογικού ποσοστού, όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μεταφερθεί στη ΝΔ. Η δική μας πολιτική θα κατατείνει στο να μην υπάρχει αποχή και οι άνθρωποι αυτοί να πειστούν πως κάναμε το καλύτερο δυνατό και νομίζω πως θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα στις εκλογές»
 Στα χαρακτηριστικά σημεία και η κάθετη απάντησή του πως θα συνεχίσει να πολιτεύεται στη Μεσσηνία. «Εγώ θεωρώ ιδιαίτερη τιμή που είμαι βουλευτής Μεσσηνίας. Η τιμή αυτή μου επιφυλάχθηκε από τον Πρωθυπουργό χωρίς να εκτεθώ σε σταυρό στις προηγούμενες εκλογές. Θεωρώ αυτονόητη ηθική υποχρέωσή μου να είμαι υποψήφιος. Δεν διανοούμαι να είμαι υποψήφιος σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή εκτός από τη Μεσσηνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages