ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ με απόφαση η αναπροσαρμογή των τελών για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων στην Τριφυλία, σύμφωνα με την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στη πρόσφατη συνεδρίασή της. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία για τις αλλαγές των τελών για τη χρήση κοινοχρήστων χώρων. Με βάση την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. Τριφυλίας, ο Δήμος θα προσπαθήσει να επιβάλλει σε αστικές περιοχές ενιαίο τέλος για την Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, Κοπανάκι, Καλό Νερό και Μαραθόπολη, με το τέλος να ανέρχεται στα 7 ευρώ το τ.μ. προκειμένου να είναι δίκαια κατανεμημένο για τους επαγγελματίες.
Πάντως για την Άνω Πόλη Κυπαρισσίας το τέλος είναι ένα ευρώ παραπάνω, στα 8 ευρώ το τ.μ., κάτι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από την δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Μαραβελή, καθώς όπως ανέφερε η ίδια, ενώ η εισήγηση λέει παντού 7 ευρώ το τ.μ., για την Άνω Πόλη αναφέρει 8 ευρώ, ζητώντας να μάθει γιατί συμβαίνει αυτό. Η κα. Μαραβελή εξέφρασε στην συνεδρίαση την άποψη ότι είναι παράλογο να πληρώνει το ίδιο – 7 ευρώ – το Κοπανάκι με το Μάραθο όπως και με την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ