ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

 ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Share This
ΣΕ εξέλιξη είναι σημαντικές πρωτοβουλίες για την υλοποίηση έργων με βελτίωση υποδομών από την περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία πρόσφατα προέβη σε καθαρισμό του εθνικού αλλά και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Μεσσηνία, ενώ ενίσχυσε Δήμους για τον καθαρισμό των ακτών με μηχανήματα.
Το ενδιαφέρον του Πέτρου Τατούλη είναι δεδομένο για την Τριφυλία και την Δυτική Μεσσηνία δεδομένου ότι προχώρησε το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Κυπαρισσία-Γαργαλιάνοι με νέες παρεμβάσεις στο τμήμα από την περιοχή Τερψιθέας μέχρι τον κόμβο της Φαρακλάδας. Το έργο παρακολουθεί καθημερινά ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Γιώργος Μπακούρος επιβλέποντας τις νέες εργασίες από τον ανάδοχο Στάθη Τζικάκη, καθώς η βελτίωση ορατότητας αποτελεί σημείο άρσης της επικινδυνότητας στο δρόμο προς Φιλιατρά.
ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Παράλληλα σύντομα ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση φωτισμού από την περιοχή του Γυμνασίου Κυπαρισσίας στην επαρχιακό οδό προς Στασιό μέχρι τις εργατικές κατοικίες που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς η περιφέρεια προ καιρού είχε προβεί και στην ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου ως τις εργατικές κατοικίες.
Τέλος θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας για να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στην επαρχιακή οδό Κυπαρισσίας-Μουριατάδας, καθώς ήδη τοποθετήθηκαν οι μπάρες ασφαλείας, ενώ έπεσαν ασφαλτικά σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου και έχει ολοκληρωθεί η διαγράμμιση κατά μήκος του άξονα από την εθνική οδό μέχρι την Μουριατάδα. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages