ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

THN άμεση στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών αποφάσισε ομόφωνα όταν έγινε εισήγηση του θέματος, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διάβασε στο Σώμα την 30/2017 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών για τη ν Στελέχωση της υπηρεσίας. Ήδη είχε προηγηθεί ομόφωνη απόφαση της Τοπικής κοινότητας που εστίασε «στην αναγκαιότητα στελέχωσης του Ταχυδρομείου Φιλιατρών, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο υπάλληλο καθώς τα Φιλιατρά απαρτίζονται κυρίως αγροτικό πληθυσμό και το υψηλότερο έσοδο για το κράτος από γεωργική δραστηριότητα, οι αγρότες αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα, με αποτέλεσμα να χάνονται εργατοώρες, να ξοδεύονται χρήματα και να υπόκεινται σε ταλαιπωρία κ.λπ.
Καμία υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργεί εύρυθμα με ένα μόνο υπάλληλο και μη ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών», επισημαίνει το έγγραφο. Η απόφαση όπως ήταν αναμενόμενο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο με το σχετικό ψήφισμα να αποστέλλεται στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ ενώ το Δ.Σ. Τριφυλίας ζήτησε 1ον Την άμεση στελέχωση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών για την εύρυθμη λειτουργία του, 2ον Να παρέχονται ικανοποιητικές υπηρεσίες στους πολίτες της Δ.Ε Φιλιατρών και 3ον Οι αγρότες να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν στις διπλανές Δημοτικές Κοινότητες να εκδίδουν και να εξαργυρώνουν εργόσημα».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ