ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Share This
Τα σημάδια της "Μέδουσας" - του καιρικού φαινομένου που έγινε έτσι γνωστό για την σφοδρότητα, με την οποία έπληξε και την περιοχή μας - δεν περιορίστηκαν μόνο στα προβλήματα που κλήθηκαν πολίτες, φορείς και υπηρεσίες να διαχειριστούν εκείνη την ώρα, αλλά αφήνουν και συνέπειες σημαντικές στην αγροτική παραγωγή. 
Στην περιοχή της Τριφυλίας χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με την ελαιοπαραγωγή αλλά και άλλα προϊόντα να έχουν δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα. Η χαλαζόπτωση δεν διήρκεσε πολύ ώρα αλλά ήταν ικανή να προκαλέσει προβλήματα, σε τέτοιο, μάλιστα, βαθμό που σε κάποιες περιοχές το «έστρωσε» για τα καλά, λες και είχε χιονίσει. 
Κυρίως χτυπήθηκαν οι περιοχές της Χώρας (μέχρι τον Άνω Εγκλιανό), Αμπελόφυτο, Φλόκα, Λεύκη, καθώς και περιοχές των Γαργαλιάνων. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας με επικεφαλής τον διευθυντής της Διεύθυνσης Τριφυλίας, Αντώνη Παρασκευόπουλο, ήταν σε αυτοψία ως το απόγευμα της Δευτέρας, όπου είχε αναφορές ζημιών, προκειμένου να σχηματίσει συνολική εικόνα της κατάστασης και να δρομολογηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages